مطالب مرتبط:
آموزش در جنگ رمضان تعطیل نشد؛آغاز کلاس های حضوری دانشگاه از فردا
فرآیند بررسی درج حوادث جنگ رمضان در کتاب های درسی آغاز شد
آیا مذاکره عراقچی با ویتکاف و کوشنر، نشانه ای از آغاز دوباره جنگ است؟
آغاز پرداخت ودیعه مسکن به آسیب دیدگان جنگ تحمیلی سوم در تهران
آغاز پرداخت ودیعه مسکن به آسیب دیدگان جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 اردیبهشت 1405 ساعت 20:152026-04-25سياسي

برپایی 5 قرارگاه در کرمان همزمان با آغاز جنگ رمضان


معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان با تشریح اقدامات استان در جنگ 40 روزه رمضان، از آغاز به کار فوری ستاد جنگ با 5 قرارگاه در کرمان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان با تشریح اقدامات استان در جنگ 40 روزه رمضان، از آغاز به کار فوری ستاد جنگ با 5 قرارگاه در کرمان خبر داد.

رحمان جلالی در نشست شورای معاونان استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: بلافاصله پس از آغاز جنگ، قرارگاه های خدمت در مدیریت امور اجرایی و معیشتی در قالب چهار کارگروه، با هدف جلوگیری از اختلال در تأمین و توزیع کالا های اساسی و ارائه خدمات به شهروندان تشکیل شد.

قرارگاه عملیات روانی نیز به عنوان بازوی امنیتی در حوزه خبر و اطلاع رسانی راه اندازی شد و خوشبختانه، کرمان در حوزه روایت اول و طرح روایت به موقع و صحیح از وقایع، حرف اول را می زند.


برچسب ها: کرمان - قرارگاه - استان - استاندار کرمان - معاون امنیتی - نماینده ولی فقیه در استان - آغاز به کار
آخرین اخبار سرویس:

برپایی 5 قرارگاه در کرمان همزمان با آغاز جنگ رمضان

برپایی 5 قرارگاه در کرمان همزمان با آغاز جنگ رمضان