مطالب مرتبط:
تصاویری از اخراج پاکستانی ها از امارات + فیلم
تصاویر آغاز اخراج پاکستانی ها از امارات
نظم نوین منطقه ای با اخراج آمریکا از غرب آسیا
اسراییل با امارات در رهگیری حملات موشکی الفجیره مشارکت داشت
بارونکردنی؛ اتحاد هواداران رئال برای اخراج امباپه!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 اردیبهشت 1405 ساعت 09:402026-05-06بين الملل

امارات 15 هزار کارگر و تکنسین پاکستانی شیعه را اخراج کرد


این اخراج گسترده به کارگران ساده محدود نبوده، بلکه طیف وسیعی از نیروی کار، از کارگران روزمزد گرفته تا کارمندان و متخصصان باتجربه ای که سال های زیادی را در امارات متحده عربی گذرانده بودند، - این اخراج گسترده به کارگران ساده محدود نبوده، بلکه طیف وسیعی از نیروی کار، از کارگران روزمزد گرفته تا کارمندان و متخصصان باتجربه ای که سال های زیادی را در امارات متحده عربی گذرانده بودند، در بر می گیرد.

بسیاری از این افراد چنان ناگهانی اخراج شدند، که قادر به دسترسی به پس انداز یا دارایی های خود نبودند و در نتیجه متحمل خسارات مالی قابل توجه و فروپاشی معیشت خود شدند.

امارات متحده عربی در اقدامی سیاسی و در واکنش به حمایت شیعیان پاکستان از ایران در جنگ 40 روزه، 15 هزار کارگر و تکنسین پاکستانی را از خاک خود اخراج کرد.

این افراد همگی شیعه مذهب بودند.

به گزارش عصر ایران، پایگاه خبری  مرآه الجزیره  در گزارشی نوشت: مقامات امارات متحده عربی یک کمپین اخراج گسترده با هدف قرار دادن اتباع پاکستانی، با تمرکز بر اعضای جامعه شیعه، انجام داده اند.

  این اقدام نشان دهنده ادامه سیاست سرکوب شیعیان از سوی دولت آل نهیان است که خارج از هرگونه چارچوب قانونی روشن عمل می کند.


برچسب ها: امارات متحده عربی - امارات متحده - کارگر - کارگران - کارگران روزمزد - اخراج - امارات
آخرین اخبار سرویس:

امارات 15 هزار کارگر و تکنسین پاکستانی شیعه را اخراج کرد

امارات 15 هزار کارگر و تکنسین پاکستانی شیعه را اخراج کرد