مطالب مرتبط:
استاندار خراسان رضوی: مشهد یکی از بهترین شهر های کشور بوده، هست و باید باشد | جهاد مقدس شهرداری خدمت صادقانه و بی منت به مردم است
فیلم| شصت و هفتمین حضور پرشور مردم اراک در لبیک به فرمان رهبر انقلاب
تصاویر ترسناک از آتشی که به جان تالاب اراک افتاد
ببینید | کارشناس خبرساز صداوسیما: حمله به ضاحیه لبنان هیچ تفاوتی با حمله به اهواز و اراک و تهران ندارد
سانحه رانندگی در جاده اراک به قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 اردیبهشت 1405 ساعت 12:252026-05-08اجتماعي

دستگاه جاروب کم عرض پیاده راهی تمام برقی در خدمت ناوگان خدماتی شهرداری اراک


نخستین جاروب برقی کم عرض پیاده راهی تمام برقی با قابلیت فعالیت بهینه در معابر کم عرض به ناوگان خدماتی شهرداری اراک افزوده شد.

- دستگاه جاروب کم عرض پیاده راهی تمام برقی در خدمت ناوگان خدماتی شهرداری اراک نخستین جاروب برقی کم عرض پیاده راهی تمام برقی با قابلیت فعالیت بهینه در معابر کم عرض به ناوگان خدماتی شهرداری اراک افزوده شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ شهردار کلانشهر اراک از تجهیز ناوگان سازمان مدیریت پسماند به تکنولوژی های نوین و سازگار با محیط زیست خبر داد و گفت: در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار و با هدف کاهش مخاطرات زیست محیطی همچون آلودگی های هوا و صوتی، اولین دستگاه جاروب کم عرض پیاده راهی تمام برقی به ناوگان خدماتی شهرداری اراک اضافه شد.

علیرضا محمودی با تأکید بر لزوم ارتقای کیفیت نظافت شهری در هسته مرکزی کلانشهر، افزود: این خودروی برقی چندمنظوره، علاوه بر بهره مندی از سیستم مکش هوشمند و دقیق، قابلیت شست وشوی المان های شهری را نیز داراست.

طراحی تخصصی و عرض کم این دستگاه، امکان تردد و فعالیت بهینه در پیاده راه ها و معابر کم عرض مرکز شهر را فراهم آورده است تا فرآیند پاکسازی این مناطق با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.


برچسب ها: شهرداری اراک - شهردار - ناوگان - شهرداری - خدماتی - برقی - جاروب
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه جاروب کم عرض پیاده راهی تمام برقی در خدمت ناوگان خدماتی شهرداری اراک

دستگاه جاروب کم عرض پیاده راهی تمام برقی در خدمت ناوگان خدماتی شهرداری اراک