مطالب مرتبط:
عطر رضوی در کهگیلویه و بویراحمد
اجرای افزون بر 660 طرح اقتصادی، ارمغان دولت برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاهای مازندران
معرفی ظرفیت های بزرگ اقتصادی کهگیلویه وبویراحمد به معاون پارلمانی رییس جمهور
پیش بینی تندباد و خیزش گرد و خاک در کهگیلویه و بویراحمد
انتخاب رییس جدید هیات اسکی کهگیلویه و بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 14:252026-04-30اقتصادي

70 طرح بزرگ اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد تعریف شده است


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: 70 طرح اقتصادی برای توسعه و پیشرفت استان تعریف شده است.

- به گزار خبرنگار مهر، یداله رحمانی ظهر پنجشنبه در دیدار با معاون پارلمانی رییس جمهور افزود: در حوزه نفت و گاز، حدود 25 درصد نفت خام کشور در این استان تولید می شود که به دلیل کیفیت بالا، عمدتاً صادر شده و سهم قابل توجهی در صادرات دارد.

وی افزود: این استان دومین تولیدکننده گاز کشور است و روزانه حدود پنج هزار بشکه میعانات گازی تولید می کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در حوزه گردشگری، استان از ظرفیت های کم نظیری برخوردار است و بیش از 2 هزار اثر تاریخی شناسایی شده که 780 اثر آن ثبت ملی شده و برخی نیز دارای ثبت جهانی هستند.

وی افزود: بیش از 300 جاذبه طبیعی شامل آبشارها، جنگل ها، کوهستان ها و رودخانه های خروشان، جلوه های منحصربه فردی به این استان بخشیده است.

رحمانی گفت: در حوزه گردشگری مذهبی نیز حدود 250 بقعه و زیارتگاه در نقاط مختلف استان وجود دارد که سالانه پذیرای زائران بسیاری است.

وی با اشاره به اینکه 56 درصد مساحت استان را جنگل ها و 34 درصد را مراتع تشکیل می دهد، ادامه داد: در مجموع 90 درصد استان پوشش طبیعی دارد و سرانه جنگل به ازای هر نفر بیش از یک هکتار است که چندین برابر میانگین کشوری محسوب می شود.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - استان - استاندار کهگیلویه - بویراحمد - کهگیلویه - معاون پارلمانی رییس جمهور - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

70 طرح بزرگ اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد تعریف شده است

70 طرح بزرگ اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد تعریف شده است