مطالب مرتبط:
واکنش آذری جهرمی به تهدید حمله به زیرساخت های ایران/ یکبار هم احترام به ایران را امتحان کنند، ضرر نخواهند کرد!
گلباران دخترانه حرم امام رضا(ع)/ تجمعی از جنس امید و آینده
شباب الاهلی در اوج؛ ملی پوش ایرانی به آینده تیمش خوش بین است
شباب الاهلی در اوج؛ ملی پوش ایرانی به آینده تیمش خوش بین است
احتمال بازگشایی اینترنت ظرف 10 روز آینده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 10:402026-04-20اقتصادي

حمله به زیرساخت های علمی، حمله به آینده یک ملت است


مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور با اشاره به حمله دشمنان به مراکز علمی و پژوهشی و زیرساخت های آزمایشگاهی کشور گفت: حمله به زیرساخت های علمی در حقیقت حمله به آینده ملت است.

- مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور با اشاره به حمله دشمنان به مراکز علمی و پژوهشی و زیرساخت های آزمایشگاهی کشور گفت: حمله به زیرساخت های علمی در حقیقت حمله به آینده ملت است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امیر یونسیان مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور با اشاره به حمله دشمنان به مراکز علمی و پژوهشی و زیرساخت های آزمایشگاهی کشور افزود: حمله به زیرساخت های علمی در حقیقت حمله به آینده ملت است.

علم نه فقط یک ابزار برای توسعه اقتصادی، بلکه هویت و سرمایه ملی یک کشور به شمار می آید و هرگونه تعرض به آن، تعرض به ریشه های استقلال و هویت یک ملت است.

مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور با بیان اینکه علم مرز نمی شناسد و هیچ جنگی نباید راه علم را ببندد، گفت: متأسفانه دشمنان ما چنین منطقی را قبول ندارند و دقیقاً نقاط کلیدی پیشرفت علمی را هدف گرفته اند.

دشمنان به خوبی دریافته اند که مهار ایران از طریق تحریم های اقتصادی به نتیجه نرسیده است، بنابراین به سمت جنگ ترکیبی با محوریت تخریب زیرساخت های علمی و پژوهشی روی آورده اند.


برچسب ها: شبکه آزمایشگاهی کشور - آزمایشگاهی - شبکه آزمایشگاهی - زیرساخت - حمله - کشور - علم
آخرین اخبار سرویس:

حمله به زیرساخت های علمی، حمله به آینده یک ملت است

حمله به زیرساخت های علمی، حمله به آینده یک ملت است