مطالب مرتبط:
تبیین واقعیت ها و حفظ انسجام ملی، از عوامل خنثی سازی توطئه دشمن است
انهدام موشک کروز پیشرفته برد بلند دشمن در زنجان
جزییات حملات دشمن به مناطق غیرنظامی کشور در 24 ساعت اخیر
جزییات حملات 24 ساعت گذشته دشمن به مناطق غیرنظامی / حضور امدادگران هلال احمر در این مناطق
آیا منهدم کردن پهپادهای دشمن واقعا کم ارزش است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 فروردین 1405 ساعت 12:202026-04-04سياسي

به دشمن سازی تازه نیاز نداریم!


قطعاَ باید خائنان به وطن مجازات شوند، هر کسی که با کلمه و قلم و سوت و کف و راهکار در زمین دشمنان ایران بازی کرد باید تاوان وقاحتش را بدهد اما درون کشور نیاز به همدلی داریم، - به مهربانی بیشتر، به تحمل و مدارا عصرایران؛ احسان محمدی- نزدیک به 30 سال پیش که دانش آموز دبیرستان بودم، دفتری داشتم که در آن جمله هایی را که از کتاب ها و مجلات و روزنامه ها به نظرم جذاب می آمد در آن می نوشتم.

دفتر را سال 81 به دوستی هدیه دادم که احساس کردم بیشتر از من شیفته اش شده اما یکی از جملاتش توی مغزم حک شده: در وقتِ تنگِ جنگ، هر چه دادند بخور، هر چه نوشتند بخوان! منظور نویسنده این بود که جنگ آنقدر بی رحم است که حق انتخاب زیادی به آدم نمی دهد، نه دست آدمِ گرسنه منو می دهد که از میان آن، غذای مطلوبش را انتخاب کند و نه امکان دست یافتن آزادانه به خبرها وجود دارد.

برای همین در شرایط گرسنگی جنگ هر چه دستت می رسد بخور و  هر چه نوشتند بخوان، شاید راه درست تری پیدا کردی.

به تجربه 27 سال کار رسانه می دانم که بسیاری از تصمیم گیران کشور در روزهای صلح آنقدر سرشان شلوغ بود و به حرف ها و بولتن های حواریون اعتماد داشتند که نیازی به خواندن نقد و نظر مخالف نمی دیدند و حتی ممکن بود آن را از سر عناد و دشمنی و حسادت ترجمه کنند، در جنگ که دیگر اوضاع مشخص است.


برچسب ها: انتخاب - دشمنان ایران - ایران - روزنامه ها - جنگ - دست - دانش آموز
آخرین اخبار سرویس:

به دشمن سازی تازه نیاز نداریم!

به دشمن سازی تازه نیاز نداریم!