مطالب مرتبط:
صادرات هزار محموله فرآورده دامی از البرز
کاهش 50 درصدی صادرات نفت خام عربستان به چین
پایش حدود 2700 واحد صنعتی خدماتی در استان مرکزی
گمرک: نرخ مالیات سیگار، توتون، پیپ و تنباکوی وارداتی 90 درصد، توتون خام وارداتی 35 درصد و توتون فرآوری شده وارداتی 60 درصد شد
اسکان حدود 5230 نفر از آسیب دیدگان جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 فروردین 1405 ساعت 12:252026-04-13اقتصادي

صادرات حدود 6 هزار تن فرآورده خام دامی از کردستان


رییس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی کردستان از صادرات 142 محموله فرآورده خام دامی به وزن 6 هزار تن خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،سبحان زمانی با اعلام این خبر افزود: در سال 1404 تعداد 142 محموله صادراتی انواع فرآورده های خام دامی با نظارت های بهداشتی دامپزشکی از استان به خارج از کشور صادر شده است.

رییس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی کردستان گفت: حجم این صادرات 5 میلیون و 985 هزار و 790 کیلوگرم (حدود 6 هزار تن) بوده که شامل انواع خوراک آبزیان، گوشت مرغ منجمد، ماهی خوراکی منجمد، آبزیان زینتی و آلایشات غیرخوراکی دام است.

سبحان زمانی با بیان اینکه این محصولات به کشور های عراق و روسیه صادر شده اند،  افزود: برای نخستین بار در کشور، محصول صفرای تغلیظ شده دام از طریق استان کردستان به کشور روسیه صادر شده است.

وی در ادامه، تجهیز و استانداردسازی واحد های تولیدی، اخذ گواهینامه های بین المللی تضمین کیفیت، تسهیل و روان سازی فرآیند صادرات، الکترونیکی شدن خدمات و رسیدگی سریع به درخواست ها را از جمله برنامه های دامپزشکی استان در راستای توسعه صادرات فرآورده های دامی عنوان کرد.


برچسب ها: دامپزشکی کردستان - فرآورده خام دامی - صادر - کردستان - دام - دامپزشکی - صادرات
آخرین اخبار سرویس:

صادرات حدود 6 هزار تن فرآورده خام دامی از کردستان

صادرات حدود 6 هزار تن فرآورده خام دامی از کردستان