مطالب مرتبط:
آمار آسیب به مدرسه و مرکز آموزشی غیردولتی در جنگ
خانه مارال فرجاد در جنگ آسیب دید + واکنش
خانه مارال فرجاد در جنگ آسیب دید + واکنش
فیض شریفی، شاعر و منتقد ادبی در جنگ رمضان آسیب دید + بیوگرافی
آسیب به 27 مرکز بهزیستی در جنگ اخیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 11:402026-04-05اجتماعي

27 مرکز نگهداری معلولان در جنگ آسیب دید


رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فعالیت گسترده مراکز نگهداری شبانه روزی در کشور اعلام کرد: در پی حوادث اخیر، 27 مرکز دچار آسیب شدند و در همین راستا، - به گزارش جماران، سیدجواد حسینی با تأکید بر گستردگی شبکه خدمات حمایتی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر حداقل 5200 مرکز و مؤسسه به صورت شبانه روزی مسئولیت نگهداری از کودکان، نوجوانان، معلولان، سالمندان و بیماران اعصاب و روان را بر عهده دارند؛ برخی از این مجموعه ها ممکن است در مجاورت مراکزی باشند که ممکن است در معرض آسیب باشند.

به گفته وی، 27 مرکز در جریان این حملات آسیب دیده اند.

فارس نوشت، حسینی در ادامه از اقدامات فوری برای صیانت از مددجویان خبر داد و گفت: حدود 180 مرکز به مناطق امن منتقل و در مجموع حدود 24 هزار نفر جابجا شدند.

همچنین 22 هزار نفر دیگر با رویکرد خانواده محور و با همکاری قوه قضاییه، به کانون خانواده ها رفته اند.

رییس سازمان بهزیستی کشوردر بخش دیگری از سخنان خود به خدمات توانبخشی اشاره کرد و افزود: مراکز توانبخشی کشور به صورت شبانه روزی و روزانه به ارائه خدمات به معلولان مشغول هستند که در راستای تأمین امنیت این افراد، امکان ارائه خدمات توانبخشی از راه دور نیز برای حدود هزار مرکز فراهم شده است.


برچسب ها: رییس سازمان بهزیستی کشور - رییس سازمان - نگهداری - مرکز نگهداری معلولان - شبانه روزی - بیماران اعصاب و روان - رییس سازمان بهزیستی
آخرین اخبار سرویس:

27 مرکز نگهداری معلولان در جنگ آسیب دید

27 مرکز نگهداری معلولان در جنگ آسیب دید