مطالب مرتبط:
اعتراف رسانه عبری: ایران از داخل پایگاه های اسراییلی هم عکس دارد
همه ایران جبهه ما است/ در صورت حمله زمینی بعید است حتی یک سرباز آمریکایی و اسراییلی از این معرکه جان سالم بدر ببرد
نماینده کنگره آمریکا: مطرح کردن ادعای مذاکره با ایران توسط ترامپ برای کنترل بازارهاست
الشرع با اشاره به جنگ در ایران: سوریه می تواند به عنوان یک مسیر امن زمینی برای زنجیره های تأمین و انتقال انرژی ایفای نقش کند
ببینید | کنایه معنادار نماینده کنگره آمریکا: ترامپ در ذهنش در حال مذاکره با ایران است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 18:002026-03-31بين الملل

نقش لابی اسراییلی در پشت پرده «کنگره آزادی ایران»


گرچه برگزار کنندگان این کنگره مدعی عدم وابستگی به دولت ها و سازمان ها بوده و از حمایت کارآفرینان ایرانی برای برگزاری این رویداد می گویند اما با این حال افشای یک ایمیل توسط «میدل ایست آی» نشان می دهد که شرکت های فعال در حوزه روابط عمومی و لابی گری، - به گزارش جماران؛ بر اساس اطلاعات موجود، کنگره آزادی ایران که توسط مجید زمانی از عناصر ضد انقلاب اخیرا در لندن برگزار گردیده با هدایت رژیم صهیونیستی انجام گرفته و هدف از آن تلاش برای مشروعیت بخشی به فعالیت های سیاسی و رسانه ای جریان های تجزیه طلب است گرچه برگزار کنندگان این کنگره مدعی عدم وابستگی به دولت ها و سازمان ها بوده و از حمایت کارآفرینان ایرانی برای برگزاری این رویداد می گویند اما با این حال افشای یک ایمیل توسط میدل ایست آی نشان می دهد که شرکت های فعال در حوزه روابط عمومی و لابی گری، از جمله Red Bayan، در معرفی و شکل گیری این کنگره نقش داشته اند.

مدیرعامل این شرکت نیز سابقه فعالیت در AIPAC (لابی صهیونیست ها در آمریکا) را در کارنامه دارد.

در ایمیل منتشرشده، این کنگره به عنوان ائتلافی از طیف های مختلف ضدانقلاب؛ از جمله جریان های سلطنت طلب، لیبرال و برخی گروه های تجزیه طلب معرفی شده است .


برچسب ها: حمایت کارآفرینان - حوزه روابط عمومی - برگزار - میدل ایست آی - روابط عمومی - کنگره - ایران
آخرین اخبار سرویس:

نقش لابی اسراییلی در پشت پرده «کنگره آزادی ایران»

نقش لابی اسراییلی در پشت پرده «کنگره آزادی ایران»