مطالب مرتبط:
سنگ تمام مردم رشت در میدان دفاع از ایرانِ قوی
حضور مردم، پشتوانه مصونیت انقلاب و حفظ ارزش های اسلامی است+عکس
مردم رضوانکده ملایر همچنان پای کار بیعت با رهبری نظام
مردم برنده واقعی جنگ تحمیلی سوم بودند
فیلم| حضور مقتدرانه مردم تربت حیدریه در حمایت از نظام اسلامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 11:302026-04-12سياسي

فرماندار رشت: مردم پشتوانه واقعی نظام هستند


فرماندار رشت با تأکید بر ارتباط عاطفی دو سویه بین ملت و حاکمیت، مردم را پشتوانه واقعی نظام دانست و گفت: دشمنان امروز با ایرانی ابرقدرت مواجه هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل میرغضنفری صبح یکشنبه در جلسه شورای اداری با قدردانی از مردم صبور، رزمندگان دلاور، نیروهای مسلح، نظامی و انتظامی و بازاریان زحمتکش، اظهار کرد: از همه کسانی که تلاش کردند علیرغم جنگ تحمیلی، آرامش در ذهن و زندگی مردم حاکم باشد، تشکر می کنم.

وی با اشاره به حضور سران قوا در مناسبت های مختلف از جمله راهپیمایی 22 بهمن، روز قدس و تجمعات شبانه افزود: انصافاً کسی فکر نمی کرد رییس جمهور در تجمعات شبانه حضور پیدا کند، اما همانطور که اشاره شد مسئولان باید در کنار مردم باشند و سران نظام و روسای قوا این رفتار را انجام دادند.

فرماندار رشت با بیان اینکه سال 1403 سال پرفراز و نشیبی بود، تصریح کرد: اتفاقاتی افتاد که شاید در طول یک قرن هم رخ ندهد، اما کشور ما بعد از چهار دهه واقعاً آبدیده بحران هاست و به واسطه وجود رهبری داهیانه، همیشه بهترین مسیر را انتخاب کرده است.

از معترض دی ماه تا عاشق شب های تجمع؛ برکت خون شهدا میرغضنفری با اشاره به حوادث دی ماه و جنگ رمضان گفت: چه کسی فکر می کرد آن معترض دی ماهی امروز در تجمعات عاشقانه شبانه حضور پیدا کند؟ من خودم دیدم کسانی که


برچسب ها: فرماندار رشت - فرماندار - مردم - اسماعیل میرغضنفری - نظام - جلسه شورای اداری - پشتوانه
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار رشت: مردم پشتوانه واقعی نظام هستند

فرماندار رشت: مردم پشتوانه واقعی نظام هستند