مطالب مرتبط:
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها بی وقفه در حال انجام است
سرعت بخشی به خروج کالاها از بنادر هرمزگان با همگرایی دولتی و بخش خصوصی
سرعت بخشی خروج کالا ها از بنادر جنوبی کشور
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به صورت شبانه روزی و بی وقفه در حال انجام است
سرعت بخشی خروج کالا ها از بنادر جنوبی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 فروردین 1405 ساعت 18:502026-04-03اقتصادي

بازدید مدیرعامل سازمان بنادر از روند ترخیص کالا در هرمزگان


مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در بازدید از بنادر استان هرمزگان گفت: خروج کالاها با تداوم خدمات بی وقفه و شبانه روزی به خوبی در بنادر استان هرمزگان به سرعت در حال انجام است.

- مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در بازدید از بنادر استان هرمزگان گفت: خروج کالاها با تداوم خدمات بی وقفه و شبانه روزی به خوبی در بنادر استان هرمزگان به سرعت در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد شکیبی نسب، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در سفر به استان هرمزگان با پایش میدانی عملیات بندری، همسویی و هماهنگی کامل بخش های دولتی و خصوصی برای تسریع در روند تخلیه و ترخیص کالاها را امری مهم برشمرد و گفت: این مهم با تشریک مساعی صورت گرفته در بنادر هرمزگان به شکل مطلوبی در حال انجام است.

مدیر عامل سازمان بنادر هدف اصلی بازدید از سه بندر مهم کشور در استان هرمزگان (بندر شهید رجایی، بندر شهید باهنر و بندر لنگه) را دیدار با همکاران و عرض خدا قوت به آنها و شنیدن مشکلات و موضوعاتشان و رفع موانع احتمالی موجود درجهت ترخیص و خروج کالا عنوان کرد.

حسین عباس نژاد مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در حاشیه این بازدید گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده درشرایط متاثر از حمله آمریکایی -صهیونیستی ارائه داد و بر نقش پرر


برچسب ها: مدیرعامل سازمان بنادر - سازمان بنادر و دریانوردی - استان هرمزگان - سازمان بنادر - عامل سازمان - بنادر - هرمزگان
آخرین اخبار سرویس:

بازدید مدیرعامل سازمان بنادر از روند ترخیص کالا در هرمزگان

بازدید مدیرعامل سازمان بنادر از روند ترخیص کالا در هرمزگان