مطالب مرتبط:
وضعیت مطلوب ذخایر آرد و گندم و نظارت بر تامین کالا های اساسی در خوزستان
تأمین 622 هزار تن کالای اساسی در شرایط جنگی از مسیر مناطق آزاد
تأمین و توزیع بیش از 34 هزار تن کالاهای اساسی در خراسان جنوبی
موفقیت خراسان جنوبی در تأمین، ذخیره سازی و توزیع کالاهای اساسی
استاندار: خوزستان در تامین گندم برای تولید آرد وضعیت مطلوبی دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 فروردین 1405 ساعت 15:102026-04-14اقتصادي

مشکلی در تامین و توزیع کالای اساسی در خوزستان وجود ندارد


مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز خوزستان گفت: در بحث تامین و توزیع کالای اساسی هیچ مشکلی در سطح استان وجود ندارد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، رضا فرجام با اشاره به بازررسی های انجام شده در ایام عید اظهار کرد: قبل از عید با تشکیل کارگروه اقدام مشترک با هماهنگی معاونت اقتصادی استانداری، تعزیرات، سازمان ها و دستگاه های متولی که نظارت را برعهده داشتند، بازررسی هایی در قالب اقدام مشترک انجام شد و خود اتاق اصناف نیز با محوریت اینکه از وفور کالای اساسی اطمینان پیدا کند و بحث نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار بود، بازرسی ها را در سه شیفت انجام دادیم.

وی ادامه داد: بازرسی های کارگروه اقدام مشترک دو شیفت بود، اما بازرسی اتاق اصناف سه شیفت بود که ساعت 6 صبح همزمان با شروع به کار واحد های صنفی نانوایان، آغاز به کار می کرد.

حدودا 530 بازرسی در خصوص صنف نانوایی انجام شد تا اطمینان پیدا کنیم که واحد های صنفی نانوایان حتما ساعت پخت را رعایت می کنند و نان در دسترس باشد.

  فرجام ادامه داد: بیش از 5000 بازرسی انجام شده و محوریت این بوده تا کمبودی در کالای اساسی در سطح عرضه وجود نداشته باشد.

در  بحث کالابرگ نیز همکار های ما رصد می کردند تا فروش اجباری صورت نگیرد و خداراشکر اصناف در این زمینه همکاری داشتند.


برچسب ها: توزیع کالای اساسی - کالای اساسی - بازرسی - اتاق اصناف - خوزستان - بازرسی ها - اساسی
آخرین اخبار سرویس:

مشکلی در تامین و توزیع کالای اساسی در خوزستان وجود ندارد

مشکلی در تامین و توزیع کالای اساسی در خوزستان وجود ندارد