مطالب مرتبط:
95 درصد فرودگاه ها سالم هستند
95 درصد فرودگاه ها در وضعیت سالم قرار دارند
اطلاعات آمریکا: ایران 70 درصد موشک ها و 60 درصد پرتابگرهایش را در اختیار دارد
100 درصد جرائم حق بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه بخشیده شد
50 درصد حقوق و دریافتی ماهانه رییس قوه قضاییه در راستای کمک به آسیب دیدگان در جنگ تحمیلی سوم اختصاص یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 12:052026-04-20اقتصادي

95 درصد فرودگاه ها سالم اند


دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی شایعات مبنی بر آسیب دیدن 40 تا 60 فروند هواپیما را تکذیب کرد و با اعلام اینکه حداکثر حدود 20 فروند هواپیما آسیب جدی دیده اند، - دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی شایعات مبنی بر آسیب دیدن 40 تا 60 فروند هواپیما را تکذیب کرد و با اعلام اینکه حداکثر حدود 20 فروند هواپیما آسیب جدی دیده اند، تأکید کرد که 95 درصد زیرساخت های فرودگاهی کشور سالم و عملیاتی هستند.

مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی، اخباری مبنی بر آسیب دیدن 40 تا 60 فروند هواپیما در پی وقایع اخیر را تکذیب کرد و آن را نادرست خواند.

به گزارش فارس، وی با اشاره به برآوردهای واقع بینانه، حداکثر تعداد هواپیماهایی که دچار آسیب جدی شده اند را حدود 20 فروند اعلام کرد.

سامانی با بیان اینکه از مجموع ناوگان هوایی کشور که بین 250 تا 300 فروند برآورد می شود، پیش از این حدود 150 فروند فعال بودند و مابقی به دلیل نقص فنی زمین گیر بودند، افزود: با کسر تعداد هواپیماهای آسیب دیده، در حال حاضر حدود 130 هواپیمای فعال در دسترس است.

او تأکید کرد که با توجه به اولویت پایین تقاضای گردشگری در شرایط فعلی، کمبود ناوگان در کوتاه مدت وجود ندارد.

با این حال، وی اظهار داشت که دولت باید در بازه زمانی شش ماهه آینده برای ترمیم و نوسازی ناوگان برنامه ریزی کند.


برچسب ها: انجمن شرکت های هواپیمایی - هواپیما - شرکت های هواپیمایی - هواپیمایی - آسیب - حداکثر - حدود
آخرین اخبار سرویس:

95 درصد فرودگاه ها سالم اند

95 درصد فرودگاه ها سالم اند