|
| دوشنبه، 17 فروردین 1405 ساعت 15:052026-04-06بين الملل
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهار داشت که آلمان، در جنون نظامی گری خود، درس های تاریخ را فراموش کرده است.
- به گزارش جماران، واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه به اینکه جوانان آلمانی بدون اجازه ویژه از بوندس ور نمی توانند آلمان را ترک کنند ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهار داشت که آلمان، در جنون نظامی گری خود، درس های تاریخ را فراموش کرده است: آخرین باری که نخبگان سیاسی آلمان قصد داشتند کشور خود را به قدرت نظامی اصلی در اروپا تبدیل کنند، برای تمام بشریت به فاجعه ختم شد.
اخبار مرتبط برچسب ها: سخنگوی وزارت خارجه -
وزارت خارجه روسیه -
آلمان -
سخنگوی وزارت -
وزارت خارجه -
ماریا زاخارووا -
نظامی گری |
آخرین اخبار سرویس:
|
جوانان آلمانی به خاطر سربازی بدون اجازه ویژه نمی توانند آلمان را ترک کنند/ روسیه: آلمان، در جنون نظامی گری خود، درس های تاریخ را فراموش کرده است
جوانان آلمانی به خاطر سربازی بدون اجازه ویژه نمی توانند آلمان را ترک کنند/ روسیه: آلمان، در جنون نظامی گری خود، درس های تاریخ را فراموش کرده است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.