مطالب مرتبط:
گاردین: حمایت از تل آویو در واشنگتن رو به کاهش است
فیلم جدیدی وضعیت از تل آویو بعداز حمله آخر
ببینید | صحنه های تازه از خسارات وارده به تل آویو در پی حمله موشکی امروز ایران
ماجرای عکس حمله یک موشک صورتی به تل آویو چه بود؟ + عکس و فیلم
آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است/فرار ناو بالگردبرِ آبی-خاکی ارتش آمریکا تا اقیانوس هند/هدف قرار گرفتن شمال و جنوب تل آویو، مراکز راهبردی در حیفا، شرکت ها و کارخانه های شیمیایی در بئرالسبع/اصابت پهپادها به پایگاه الخَرج و کمپ العدیری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 فروردین 1405 ساعت 16:552026-04-07بين الملل

حمایت جوزف عون از مذاکره با تل آویو


رییس جمهور لبنان بر مذاکره با رژیم صهیونیستی با تأکید کرد و گفت: طرح ابتکاری من درباره مذاکره مورد تأیید بین المللی است.

- رییس جمهور لبنان بر مذاکره با رژیم صهیونیستی با تأکید کرد و گفت: طرح ابتکاری من درباره مذاکره مورد تأیید بین المللی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، جوزف عون رییس جمهور لبنان گفت که حفظ امنیت داخلی لبنان در شرایط کنونی، یک مسئولیت مشترک است که هماهنگی کامل بین شهروندان، ارتش، دستگاه های امنیتی و شهرداری ها را می طلبد.

وی تصریح کرد: نیروهای ارتش در بیروت و چند نقطه دیگر مستقر شدند و به همراه نیروهای امنیت داخلی و سایر نهادها حضور خواهند داشت و با اجرای دقیق تر اقدامات امنیتی، امنیت شهروندان در خانه هایشان را تأمین خواهند کرد.

عون با اشاره به اینکه اوضاع امنیتی کنونی تحت کنترل است، گفت: هیچ ترسی از ایجاد فتنه یا هرج و مرج داخلی وجود ندارد و مشکلاتی که به وجود می آید، محدود است و به سرعت به آن رسیدگی می شود؛ با این حال کسانی هستند که برای خدمت به منافع خود بر ایجاد ترس از فتنه مذهبی تمرکز کرده اند اما شرایط کنونی با گذشته متفاوت است و ملت و مسئولان سیاسی و چهره های مذهبی از آگاهی برخوردارند .


برچسب ها: رییس جمهور لبنان - مذاکره - امنیت - رییس جمهور - رژیم صهیونیستی - لبنان - بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

حمایت جوزف عون از مذاکره با تل آویو

حمایت جوزف عون از مذاکره با تل آویو