مطالب مرتبط:
شروط جدید دبیرکل حزب الله لبنان برای اسراییل
کابوس پهپادهای حزب الله برای ارتش رژیم صهیونیستی
فرمانده هوافضای سپاه: روح پر فتوح شهید آیت الله العظمی خامنه ای شاد/ راهبرد جنگ نامتقارن ایشان ما را سربلند کرد
کابوس پهپادهای حزب الله برای ارتش اسراییل
حزب الله لبنان: هیچ گونه حضوری در خاک سوریه نداریم؛ اتهامات را به طور کامل رد می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 19:002026-04-20فرهنگي

مجریان تلویزیونی در بخش کودکان بیمارستان بقیه الله


مجریان محبوب تلویزیونی با حضور در بخش کودکان بیمارستان بقیه الله از کودکان بستری شده در این بخش عیادت کردند.

  - به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، گروهی از هنرمندان مانند سارا روستاپور، احسان مهدی، فاطمه امینی، حامد مدرس، عروسک ململ، در بیمارستان بقیه الله از بچه هایی که در جنگ آسیب دیدند، به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان عیادت کردند.

حامد مدرس مجری محفل ستاره ها در خصوص این عیادت گفت: حضور مجریان و اهالی تئاتر و تلویزیون در کنار کودکان باعث خوشحالی و دلگرمی آنها در این شرایط سخت می شود.

  سارا روستا پور با حضور در کنار کودکان آسیب دیده در بیمارستان بقیه الله گفت: تمامی این کودکان مظلومانه درگیر جنگ شدند و به شدت آسیب های جسمی و روحی بسیاری دیدند که وظیفه هنرمندان است تا باعث بهبود حال روحی آنها شوند.

  احسان مهدی نیز با اشاره به لزوم حمایت روحی و ذهنی از کودکان آسیب دیده در جنگ اخیر گفت:هنرمندان، مجریان و سایر همکارانی که در حوزه کودک و نوجوان فعالیت میکنند می توانند با حضور در کنار این کودکان به آنها عشق و مهربانی هدیه بدهند و آنها را در این شرایط حساس تنها نگذاریم.

  مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اعلام این اینگونه برنامه ها ادامه دارد گفت: هنرمندان حوزه کودک و نوجوان به تدریج به بچه هایی ک


برچسب ها: بیمارستان بقیه الله - کودکان - بیمارستان - تلویزیون - کانون پرورش فکری کودکان - تلویزیونی - هنرمندان
آخرین اخبار سرویس:

مجریان تلویزیونی در بخش کودکان بیمارستان بقیه الله

مجریان تلویزیونی در بخش کودکان بیمارستان بقیه الله