مطالب مرتبط:
ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است/ باب المندب، آرامکو، ینبع و فجیره وارد حوزه درگیری می شوند
اعتراف رسمی انگلیس به مشارکت در جنگ تروریستی صهیونی آمریکا علیه ایران
اعتراف سفیر انگلیس در آمریکا به پشتیبانی از عملیات ها علیه ایران
انگلیس رسما به مشارکت در جنگ علیه ایران اعتراف کرد
اعتراف دیپلمات انگلیس: در جنگ علیه ایران به آمریکا کمک کردیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 12:052026-04-20بين الملل

دولت انگلیس: وارد درگیری با ایران نمی شویم


دیوید لمی معاون نخست وزیر انگلیس توضیح داد: «(رییس جمهور آمریکا) دونالد ترامپ سعی کرد نخست وزیر (انگلیس کی یر استارمر) را تحت فشار قرار دهد تا موضع خود را در مورد ایران تغییر دهد، - به گزارش جماران، معاون نخست وزیر انگلیس امروز گفت که علی رغم فشارهای واشنگتن، لندن وارد جنگ تحمیلی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران نخواهد شد.

به نوشته روزنامه گاردین دیوید لمی در این باره توضیح داد: (رییس جمهور آمریکا) دونالد ترامپ سعی کرد نخست وزیر (انگلیس کی یر استارمر) را تحت فشار قرار دهد تا موضع خود را در مورد ایران تغییر دهد، اما او موفق نخواهد شد.

این جنگ ما نیست و ما در آن درگیر نخواهیم شد .

این مقام انگلیسی ادامه داد که حملات لفظی ترامپ به استارمر، حقیرانه است و با هدف تحت فشار قرار دادن لندن برای تغییر موضع در قبال ایران انجام می شود.

لمی سپس تصریح کرد که اقدامات آمریکا، بی ثباتی در جهان را نه تنها بهبود نبخشیده، بلکه آن را وخیم تر کرده است.


برچسب ها: انگلیس - نخست وزیر - نخست وزیر انگلیس - ایران - دونالد ترامپ - تحت فشار - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

دولت انگلیس: وارد درگیری با ایران نمی شویم

دولت انگلیس: وارد درگیری با ایران نمی شویم