مطالب مرتبط:
صدور 991 پروانه صنایع تبدیلی و غذایی در آذربایجان شرقی
امنیت غذایی کشور با قدرت تمام حفظ شد/ ناکامی دشمن در اخلال در اقتصاد و بازار
پیامد جنگ علیه ایران بر امنیت غذایی جهان فراتر از کمبود کود است
اثرات جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران بر امنیت غذایی جهان فراتر از کمبود کود است
تأثیر اختلال در تنگه هرمز بر بازار جهانی کود و امنیت غذایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 14:452026-04-20اقتصادي

صنایع تبدیلی گندم پشتیبان امنیت غذایی است


رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اعلام کرد: صنایع تبدیلی گندم، پشتیبان امنیت غذایی در شرایط جنگی است.

- به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت جهاد کشاورزی، کریم ذوالفقاری، رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی در روز ملی گندم و نان در 31 فروردین اعلام کرد: صنایع تبدیلی گندم، پشتیبان امنیت غذایی در شرایط جنگی است.

وی افزود: این روز فرصتی است برای بزرگداشت یکی از ارزشمندترین سرمایه های ملی که از دیرباز تا امروز، پیوندی ناگسستنی با امنیت، استقلال و معیشت مردم این سرزمین داشته است.

وی اظهار کرد: گندم، تنها یک محصول راهبردی نیست، بلکه نماد پایداری یک زنجیره است که از مزرعه آغاز می شود، از کارگاه های صنعتی می گذرد و به سفره خانواده ها می رسد.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی در همین حال روز ملی گندم و نان را یادآور تلاش بی وقفه کشاورزان، کارگران، متخصصان و مدیرانی دانست که هر یک در جایگاه خود، سهمی در این حرکت عظیم دارند.

وی ضمن تبریک این روز به تمام فعالان زنجیره تولید و فرآوری گندم، تاکید کرد: امسال، روز ملی گندم در شرایطی برگزار می شود که کشور درگیر جنگی تمام عیار و فشارهای همه جانبه است و با برنامه ریزی صورت گرفته برداشت این محصول بدون وقفه در حال انجام است.


برچسب ها: صنایع کشاورزی - صنایع تبدیلی - مکانیزاسیون - امنیت غذایی - صنایع - کشاورزی - گندم
آخرین اخبار سرویس:

صنایع تبدیلی گندم پشتیبان امنیت غذایی است

صنایع تبدیلی گندم پشتیبان امنیت غذایی است