مطالب مرتبط:
‏‮گزارش اختصاصی ایندیپندنت از مرسی ساید/ فوری: آرنه اشلوت در لیورپول ماندنی شد
‏‮گزارش اختصاصی ایندیپندنت از مرسی ساید/ فوری: آرنه اشلوت در لیورپول ماندنی شد
آرنه اشلوت در لیورپول ماندنی شد
آرنه اشلوت در لیورپول ماندنی شد | اخبار ورزشی
مصدومیت ساکا و اودگارد/ آرسنال بدون دو ستاره بزرگش در آنفیلد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 فروردین 1405 ساعت 18:552026-03-26ورزشي

اشلوت در آنفیلد ماندنی شد


باشگاه لیورپول در فصل آینده نیز به همکاری با آرنه اشلوت ادامه خواهد داد.

- جماران ورزشی؛ روند پرفراز و نشیبی که لیورپول در فصل جاری داشته، جایگاه آرنه اشلوت در این تیم را متزلزل کرده و شایعاتی در خصوص آینده حرفه ای این مربی هلندی مطرح شد.

برخی رسانه ها گزارش داده بودند که اشلوت در پایان فصل رفتنی است و برخی دیگر مدعی شده بودند اگر اشلوت بتواند سهمیه لیگ قهرمانان را برای لیورپول به ارمغان بیاورد، از خطر اخراج شدن خواهد گریخت.

طبق گفته دیوید اورنستین خبرنگار سرشناس انگلیسی نشریه اتلتیک ؛ لیورپول به همکاری خود با آرنه اشلوت ادامه می دهد و مدیران این باشگاه قصد دارند در بازار نقل وانتقالات تابستانی پیش رو با جذب بازیکنان مدنظر این مربی هلندی، شرایط را برای موفقیت این تیم فراهم کنند.

اشلوت 47 ساله، فصل گذشته در اولین فصل حضورش در لیورپول موفق شد سرخپوشان مرسی ساید را به قهرمانی در لیگ برتر انگلیس برساند.

سرمربی پیشین فاینورد اما این فصل با وجود بودجه 483 میلیون یورویی که در تابستان اخیر صرف خرید بازیکنان مدنظرش کرد، نتوانست موفقیت فصل گذشته را تکرار کند و شاگردانش نه تنها شانسی برای دفاع از عنوان قهرمانی شان ندارند، بلکه برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان، منچستریونایتد استون ویلا و چلسی را به عنوان رقیب خود می بینند.


برچسب ها: لیورپول - آرنه اشلوت - قهرمانی در لیگ برتر - لیگ برتر انگلیس - دیوید اورنستین - باشگاه لیورپول - باشگاه
آخرین اخبار سرویس:

اشلوت در آنفیلد ماندنی شد

اشلوت در آنفیلد ماندنی شد