مطالب مرتبط:
پیش بینی برداشت 100 هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
مهم ترین اخبار استان بوشهر در 16 فروردین ماه
استاندار بوشهر: زمینه ارتقای کیفیت نان در این استان فراهم شود
بازدید رییس دادگستری استان تهران از حوزه های قضایی دماوند، پردیس و رودهن
610 واحد خون از همدان به سه استان ارسال شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 فروردین 1405 ساعت 18:252026-04-06بين الملل

نذر خون دادگستری استان بوشهر


رییس کل و شماری از کارکنان دادگستری استان بوشهر و ادارات زیرمجموعه با حضور در پایگاه انتقال خون بوشهر، خون خود را برای کمک به هم میهنان زخمی اهدا کردند.

- رییس کل و شماری از کارکنان دادگستری استان بوشهر و ادارات زیرمجموعه با حضور در پایگاه انتقال خون بوشهر، خون خود را برای کمک به هم میهنان زخمی اهدا کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر ؛ رییس کل دادگستری استان بوشهر هنگام اهدای خون به زخمی های جنگ تحمیلی سوم در پایگاه انتقال بوشهر در کنار دیگر همکارانش به خبرنگار صداوسیما گفت: امروز کارکنان دادگستری استان بوشهر نذر اهدای خون برای زخمیان ایران را دارند.

 مهدی مهرانگیز افزود: از رزمندگان اسلام که در میدان مبارزه هستند و از مردم که در میدان خیابان هستند سپاسگزاری می کنم؛ آنان در سنگر هستند و ما در پشت سنگر به آنان خدمت رسانی می کنیم.

او اضافه کرد: شماری از مردم در کشور و استان در یورش های دشمن زخمی شدند که نیاز به خون دارند و شواری قضایی استان در این نذر شرکت کرده اند تا کمک کوچکی به آنان باشد.

مهرانگیز گفت: از مردم هم می خواهیم که در این کار خداپسندانه شرکت کنند تا با اهدای یک واحد از خون خود موجب نجات جان دیگران شوند.


برچسب ها: دادگستری استان - استان بوشهر - بوشهر - دادگستری - پایگاه انتقال خون - استان - کارکنان
آخرین اخبار سرویس:

نذر خون دادگستری استان بوشهر

نذر خون دادگستری استان بوشهر