مطالب مرتبط:
شمس الواعظین: رسانه ها در جنگ رمضان بهتر از جنگ 12روزه عمل کردند
مجید تفرشی: ایران و آمریکا می خواهند جنگ زودتر تمام شود/ باتوجه به نرسیدن آمریکا به اهداف خود، ایران پیروز جنگ است
راهکاری که ایران را پیروز قاطع جنگ می کند
ایران و آمریکا می خواهند جنگ زودتر تمام شود/ باتوجه به نرسیدن آمریکا به اهداف خود، ایران پیروز جنگ است – ساناپرس
مدودف: ایران پیروز شد؛ خبری از نفت ارزان نخواهد بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 فروردین 1405 ساعت 13:352026-04-08بين الملل

شمس الواعظین: ایران با امتیازهای نقطه به نقطه پیروز می شود


ایران موفقیت های زیادی به دست آورده و یکی از موفقیت هایش که قابل پیش بینی توسط دشمن نبود، نوع واکنش ایران در روز دوم و سوم جنگ بود.

برخلاف توقع ایالات متحده آمریکا و اسراییل، - شمس الواعظین: ایران با امتیازهای نقطه به نقطه پیروز می شود ایران موفقیت های زیادی به دست آورده و یکی از موفقیت هایش که قابل پیش بینی توسط دشمن نبود، نوع واکنش ایران در روز دوم و سوم جنگ بود.

برخلاف توقع ایالات متحده آمریکا و اسراییل، ایران دامنه جنگ را به لحاظ افقی گسترش داد که بسیار مهم است.

شمس الواعظین با تشریح پروتکل های روزنامه نگاری بحران، عملکرد رسانه های داخلی در جنگ اخیر را نسبت به جنگ 12روزه بهبودیافته اما همچنان ناکافی ارزیابی کرد.

ماشاءالله شمس الواعظین ـ عضو شورای اطلاع رسانی دولت ـ در گفت وگویی با ایسنا، با تشریح پروتکل های روزنامه نگاری بحران همچنین تأکید کرد: ایران در این جنگ با جمع آوری امتیازهای راهبردی، بدون تردید به قدرت اول غرب آسیا تبدیل خواهد شد.

پروتکل های روزنامه نگاری در جنگ های میهنی شمس الواعظین در ابتدای گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اصول حرفه ای روزنامه نگاری در شرایط بحرانی اظهار کرد: ما در روزنامه نگاری پروتکلی به نام روزنامه نگاری بحران داریم.


برچسب ها: ایران - ایالات متحده آمریکا - روزنامه نگاری - موفقیت - ایالات متحده - نقطه به نقطه - روز
آخرین اخبار سرویس:

شمس الواعظین: ایران با امتیازهای نقطه به نقطه پیروز می شود

شمس الواعظین: ایران با امتیازهای نقطه به نقطه پیروز می شود