مطالب مرتبط:
تداوم واردات و ترخیص روزانه کالا های اساسی از گمرکات کشور در ایام تعطیلات نوروزی
باغ وحش صفه اصفهان در روزهای جنگ؛ امکان جابه جایی حیوانات وجود ندارد
تیم ملی والیبال ایران به دلیل حملات اخیر به مشکل خورد
شرایط محکومیت «تجاوز»، نخست معرفی آغازگر تجاوز سپس تبیین حدود دفاع مشروع است/ نادیده گرفتن جنایت های آمریکا و صهیون و تمرکز بر پاسخ دفاعی ایران، جابه جایی «ظالم» و «مظلوم» است
آیا آزادسازی ذخایر نفتی جهان مشکل ترامپ را حل می کند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 فروردین 1405 ساعت 10:552026-03-26اقتصادي

جابه جایی کالا در کشور بدون مشکل ادامه دارد


رییس کانون حمل و نقل کشور از تداوم جابه جایی کالا های اساسی در کشور خبر داد و گفت: در تأمین نیاز های استان مازندران هیچ مشکلی وجود ندارد.

- رییس کانون حمل و نقل کشور از تداوم جابه جایی کالا های اساسی در کشور خبر داد و گفت: در تأمین نیاز های استان مازندران هیچ مشکلی وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛  رضا رستمی رییس کانون حمل و نقل کشور گفت: جابه جایی کالا در سطح کشور از ابتدای فروردین به صورت مستمر در حال انجام است و در انتقال کالا های اساسی از استان های دیگر به مازندران، به ویژه از مبادی مهمی مانند بندر امام خمینی (ره) و بندر چابهار، هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: در حال حاضر حدود 480 هزار کامیون در جاده های کشور فعال هستند و وظیفه جابه جایی کالا های اساسی، مایحتاج عمومی مردم، مواد اولیه کارخانجات و همچنین انتقال تولیدات کارخانه ها به بازار مصرف را بر عهده دارند.

رییس کانون حمل و نقل کشور همچنین با اشاره به حضور گسترده مسافران در استان مازندران اعلام کرد: با وجود حضور حدود 11 میلیون مهمان در این استان، در تأمین کالا های اساسی از جمله آرد و سایر ارزاق عمومی مورد نیاز مردم و مسافران هیچ مشکلی وجود ندارد.


برچسب ها: جابه جایی - کشور - مازندران - رییس کانون - استان مازندران - کالا - حمل و نقل
آخرین اخبار سرویس:

جابه جایی کالا در کشور بدون مشکل ادامه دارد

جابه جایی کالا در کشور بدون مشکل ادامه دارد