مطالب مرتبط:
واژگونی خودرو سواری در جاده کازرون با چهار مصدوم
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز | جاده های 18 استان بارانی است
واژگونی سمند در جاده دامغان به فولاد محله با 2 مصدوم
مسیر جنوب به شمال جاده چالوس مسدود شد
بازگشایی جاده ارتباطی بختگان به سرچهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 فروردین 1405 ساعت 14:102026-03-28ورزشي

تور جهانی دوچرخه سواری جاده کاتالونیا؛ پیشتازی وینگه گارد در مرحله 5


مرحله پنجم یکصد و پنجمین دوره تور دوچرخه سواری جاده ووئلتا کاتالونیا - از سری تور جهانی 2026 - در اسپانیا برگزار شد.

- تور جهانی دوچرخه سواری جاده کاتالونیا؛ پیشتازی وینگه گارد در مرحله 5 مرحله پنجم یکصد و پنجمین دوره تور دوچرخه سواری جاده ووئلتا کاتالونیا - از سری تور جهانی 2026 - در اسپانیا برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه نتایج بین المللی دوچرخه سواری، نتایج این مرحله که به مسافت 153.

1 کیلومتر از دِ اورگل تا لامولینا برگزار شد، به این شرح است:1- یوناس وینگه گارد از دانمارک - ویسما 4:13:44 ساعت 2- فلیکس گال از اتریش - دکاتلون 0:51 ثانیه اختلاف 3- لنی مارتینس از فرانسه - ویکتوریوس 1:01 دقیقه اختلاف در رده بندی کلی تور کاتالونیا، یوناس وینگه گارد از دانمارک و تیم ویسما با مجموع زمانی 4:13:44 ساعت پیشتاز شد و فلیکس گال از اتریش و تیم دکاتلون با 57 ثانیه اختلاف دوم و لنی مارتینس از فرانسه و تیم ویکتوریوس با 1:09 دقیقه اختلاف سوم هستند.

در تاریخ تور دوچرخه سواری کاتالونیا که از سال 1911 برگزار می شود، ماریانو کانیاردو از اسپانیا با 7 قهرمانی، 2 نایب قهرمانی و 2 سومی در دهه های 20 و 30 میلادی قرن گذشته همچنان رکورددار است.


برچسب ها: دوچرخه سواری جاده - دوچرخه سواری - کاتالونیا - تور دوچرخه سواری جاده - تور جهانی - تور دوچرخه سواری - دوچرخه
آخرین اخبار سرویس:

تور جهانی دوچرخه سواری جاده کاتالونیا؛ پیشتازی وینگه گارد در مرحله 5

تور جهانی دوچرخه سواری جاده کاتالونیا؛ پیشتازی وینگه گارد در مرحله 5