مطالب مرتبط:
ایران خواستار غرامت از 5 کشور منطقه شد
ایران خواستار غرامت از 5 کشور منطقه شد
ایران خواستار غرامت از 5 کشور منطقه شد
ایروانی: ایران خواستار غرامت از 5 کشور منطقه است
رقم دارایی های بلوکه شده ایران در 7 کشور چقدر است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 فروردین 1405 ساعت 01:352026-04-13سياسي

ایران خواستار غرامت از 5 کشور عربی شد


سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به دبیرکل این سازمان خواستار غرامت از بحرین، عربستان، قطر، امارات و اردن به خاطر نقش آنها در جنگ شد.

- سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به دبیرکل این سازمان خواستار غرامت از بحرین، عربستان، قطر، امارات و اردن به خاطر نقش آنها در جنگ شد.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، متن نامه امیرسعید ایروانی به شرح زیر است:  متعاقب دستور دولت متبوعم و در پاسخ به نامه های مورخ 29 و 30 مارس 2026 و 8 آوریل 2026 نمایندگی دائم پادشاهی بحرین نزد سازمان ملل متحد خطاب به رییس شورای امنیت؛ نامه های مورخ 2 و 6 آوریل 2026 و 10آوریل 2026 نمایندگی دائم پادشاهی عربستان سعودی نزد سازمان ملل متحد خطاب به رییس شورای امنیت؛ نامه های مورخ 30 مارس 2026 و 6 و 7آوریل 2026 نمایندگی دائم دولت قطر نزد سازمان ملل متحد خطاب به رییس شورای امنیت؛ نامه مورخ 31 مارس 2026 نمایندگی دائم امارات متحده عربی نزد سازمان ملل متحد خطاب به رییس شورای امنیت؛ و نامه مورخ 1آوریل 2026 نمایندگی دائم پادشاهی هاشمی اردن نزد سازمان ملل متحد خطاب به رییس شورای امنیت، توجه جنابعالی و اعضای شورای امنیت را به مراتب ذیل جلب می نماید: 1.


برچسب ها: سازمان ملل - سفیر و نماینده دائم ایران - سازمان - سازمان ملل متحد - نماینده دائم ایران - نامه - نمایندگی
آخرین اخبار سرویس:

ایران خواستار غرامت از 5 کشور عربی شد

ایران خواستار غرامت از 5 کشور عربی شد