مطالب مرتبط:
آماده باش پلیس راهور برای موج بازگشت مسافران
ببینید | آمار و ارقام رییس پلیس راهور از میزان تردد در کشور؛ دو استان پر تردد کدامند؟
سامانه ناپایدار جوی اصفهان را در بر می گیرد؛ آماده باش تیم های امدادی
آتش نشانی قم با 600 نیرو در آماده باش است
استقلال به بازیکنانش آماده باش داد/ آغاز تمرینات استقلال 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 16:302026-03-31اجتماعي

آماده باش پلیس راهور


رییس پلیس راهور فراجا از افزایش سهم استفاده از خودروهای شخصی، آمادگی کامل پلیس راهور برای موج بازگشت مسافران در روزهای پایانی تعطیلات خبر داد.

- به گزارش تابناک، سردار سیدتیمور حسینی، رییس پلیس راهور فراجا با ارائه گزارشی از وضعیت ترددهای نوروزی، از افزایش سهم استفاده از خودروهای شخصی، آمادگی کامل پلیس راهور برای موج بازگشت مسافران و اجرای تمهیدات ویژه برای مدیریت ترافیک در روزهای پایانی تعطیلات خبر داد.

سردار حسینی در بازدید میدانی از محورهای شرق استان تهران و مازندران، ضمن تقدیر از تلاش های ماموران پلیس راه و پلیس راهور، از آمادگی کامل نیروها برای مدیریت ترافیک و تداوم خدمات رسانی به مسافران نوروزی خبر داد.

وی در جریان این بازدید با حضور در مسیرهای پرتردد، آخرین آمار 15 روز ابتدایی طرح نوروزی 1405 را تشریح کرد.

بر اساس آمار اعلام شده توسط سردار حسینی، در 15 روز نخست طرح نوروزی تا(10 فروردین)بیش از 336 میلیون تردد در جاده های کشور ثبت شده است که از این میزان، بیش از 284 میلیون مربوط به خودروهای سواری و وانت بوده است.

وی با اشاره به افزایش سهم خودروهای شخصی گفت:سهم خودروهای سواری و وانت در نوروز 1404 حدود 79 درصد بود، اما امسال با افزایش 5.


برچسب ها: پلیس راهور - پلیس راه - راهور - پلیس - رییس پلیس راهور - روزهای پایانی - نوروزی
آخرین اخبار سرویس:

آماده باش پلیس راهور

آماده باش پلیس راهور