مطالب مرتبط:
بیانیه «اصنا» در محکومیت و مخالفت با حمله به زیرساخت های انرژی و نیروگاه های برق کشور
علی قمصری با تار ایرانی سپر برق تهران می شود
علی قمصری: با تارم سپر برق تهران می شوم تا چراغ هیچ خانه ای خاموش نشود
علی قمصری: با تارم سپر برق تهران می شوم + فیلم
علی قمصری با تار ایرانی سپر برق تهران شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 فروردین 1405 ساعت 17:052026-04-06سياسي

علی قمصری با سازش در نیروگاه برق دماوند ؛ اعتراض به تهدید نابودی زیرساخت های انرژی (+عکس)


علی قمصری، هنرمند موسیقی، که اعلام کرده بود برای جلوگیری از خاموشی چراغ خانه ها با ساز خود به نیروگاه برق دماوند می رود، با انتشار تصویری از حضور خود در محل نیروگاه، - علی قمصری با سازش در نیروگاه برق دماوند ؛ اعتراض به تهدید نابودی زیرساخت های انرژی (+عکس) علی قمصری، هنرمند موسیقی، که اعلام کرده بود برای جلوگیری از خاموشی چراغ خانه ها با ساز خود به نیروگاه برق دماوند می رود، با انتشار تصویری از حضور خود در محل نیروگاه، به وعده خود عمل کرد.

علی قمصری، هنرمند موسیقی، که اعلام کرده بود برای جلوگیری از خاموشی چراغ خانه ها با ساز خود به نیروگاه برق دماوند می رود، با انتشار تصویری از حضور خود در محل نیروگاه، به وعده خود عمل کرد.

به گزارش ایسنا، علی قمصری، نوازنده تار و آهنگساز، در ویدیویی که امروز (دوشنبه، 17 فروردین) منتشر کرد، گفت که از هر جریان سیاسی به دور و با قواعد نظامی ناآشنا است اما ایرانی است و به عنوان یک هنرمند موسیقی که وابسته به هیچ جریانی نیست نگران تهدید نابودی زیرساخت هایی است که ده ها سال طول می کشد تا بازسازی شود.

او در این ویدیو گفت: به نظرم باید کاری کنیم، قبل از اینکه دیر شود و چراغ خانه ها در ایران و احتمالا منطقه خاموش شود.


برچسب ها: نیروگاه - نیروگاه برق - علی قمصری - دماوند - خود - خانه ها - ساز
آخرین اخبار سرویس:

علی قمصری با سازش در نیروگاه برق دماوند ؛ اعتراض به تهدید نابودی زیرساخت های انرژی (+عکس)

علی قمصری با سازش در نیروگاه برق دماوند ؛ اعتراض به تهدید نابودی زیرساخت های انرژی (+عکس)