مطالب مرتبط:
استاندار تهران: هیچ وقفه ای در تأمین کالا و خدمات به مردم وجود ندارد
مناطق آزاد بازوی مکمل دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور شده اند
بوشهری ها بیش از 9 هزار میلیارد ریال صرف خرید کالا های اساسی کردند
انتقال و توزیع کالاهای اساسی بی وقفه در حال انجام است
پرداخت تسهیلات تا سقف 100 میلیارد تومان به تولیدکنندگان کالا های اساسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 فروردین 1405 ساعت 15:302026-03-30اقتصادي

تولید و تأمین کالا های اساسی بدون وقفه ادامه دارد


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان البرز گفت: تولید و تأمین کالا های اساسی بدون وقفه ادامه دارد، واردات و عرضه کالا های اساسی در استان پایدار است و آرامش بازار حفظ شده است.

- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان البرز گفت: تولید و تأمین کالا های اساسی بدون وقفه ادامه دارد، واردات و عرضه کالا های اساسی در استان پایدار است و آرامش بازار حفظ شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز، عزیزاله افضلی، در جلسه هماهنگی استانداری البرز اعلام کرد: جلسات هماهنگی با حضور دستگاه های خدمات رسان و مجموعه های فعال در حوزه اقتصاد استان به صورت منظم برگزار می شود و روند پایش بازار و تولید به شکل مستمر در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در حوزه موادغذایی، روند تولید بدون وقفه ادامه دارد و کالا های اساسی در استان با وفور تأمین شده است.

میزان ذخایر کالا های ضروری مطلوب است و نیاز های مردم با اطمینان خاطر تأمین می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با اشاره به وضعیت عمومی بازار خاطرنشان کرد: قیمت برخی اقلام نسبت به روز های ابتدایی درگیری ها، تعدیل شده ولی آرامش در سطح بازار قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: رصد کالا های اساسی و شبکه توزیع آنها به صورت روزانه انجام می شود، اما با وجود این نظارت ها، برخی مشکلات


برچسب ها: استان - هماهنگی امور اقتصادی - ادامه دارد - اساسی - کالا - هماهنگی - استانداری
آخرین اخبار سرویس:

تولید و تأمین کالا های اساسی بدون وقفه ادامه دارد

تولید و تأمین کالا های اساسی بدون وقفه ادامه دارد