مطالب مرتبط:
ذخایر سیمان در وضعیت مطلوب/ نگرانی از کمبود نداریم
ذخایر استراتژیک و مدیریت میدانی، مانع کمبود کالا های اساسی شد
استاندار خوزستان: ارزیابی مطلوب از وضعیت مرز ها
نگرانی صنوف سینمایی از وضعیت معیشت سینماگران و لزوم حمایت دولت از کسب و کارهای سینمایی
ذخایر خون دو برابر شده است، اما نیاز به اهدای خون همیشگی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 10:452026-04-16اقتصادي

ذخایر سیمان در وضعیت مطلوب/ نگرانی از کمبود نداریم


در حالی که ظرفیت تولید سیمان کشور از نیاز داخلی فراتر رفته، دبیر انجمن صنعت سیمان عنوان کرد که ذخایر موجود در وضعیت مطلوب قرار دارد و هیچ نگرانی بابت کمبود در بازار وجود ندارد؛ - اما افزایش هزینه های انرژی و چالش های تامین سوخت، به دغدغه اصلی تولیدکنندگان تبدیل شده است.

علی اکبر الوندیان دبیر انجمن صنعت سیمان کشور، در گفت وگویی، در تشریح وضعیت تولید سیمان، توانمندی های موجود و انتظارات از نهادهای دولتی و سیاستگذار در این زمینه گفت: خوشبختانه ظرفیت تولید سیمان در کشور به شکل مطلوبی بالا است و با سرمایه گذاری های صورت گرفته در این صنعت، ظرفیت موجود حتی از نیاز داخل نیر فراتر است و یکی از صادرکنندگان منطقه هستیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: با این حال امروز در صنعت سیمان با برخی مشکلات روبرو هستیم.

برای مثال به غیر از چند کارخانه سیمان که از گاز استفاده می کنند، صنعت سیمان نیاز سوخت خود را از طریق مازوت برطرف می کند و در برخی از مواقع تامین مازوت با تاخیر صورت می گیرد و در تلاش هستیم که بخشی از گاز مورد نیاز کوره ها را با پیگیری از طریق وزارت صمت، تامین کنیم تا فعالیت کوره ها پایدار باشد.

دبیر انجمن صنعت سیمان کشور در رابطه با میزان ذخایر سیمان کشور تصریح کرد: خوشبختانه منابع و ذخایر سیمان کشور بالا است و علاوه بر برخورداری


برچسب ها: سیمان - صنعت سیمان - تولید سیمان - وضعیت مطلوب - ظرفیت تولید - تولید - صنعت
آخرین اخبار سرویس:

ذخایر سیمان در وضعیت مطلوب/ نگرانی از کمبود نداریم

ذخایر سیمان در وضعیت مطلوب/ نگرانی از کمبود نداریم