مطالب مرتبط:
دعوت محسن چاوشی از مردم برای بازسازی مدارس آسیب دیده + عکس
دعوت محسن چاوشی از مردم برای بازسازی مدارس
دعوت محسن چاووشی از مردم برای بازسازی مدارس
چاوشی مدرسه میناب را بازسازی می کند
اقدام باشگاه پرسپولیس برای بازسازی مدارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 فروردین 1405 ساعت 19:102026-03-25بين الملل

محسن چاوشی دست به کار بازسازی مدارس شد


در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران، بسیاری از مدارس آسیب دیده اند که محسن چاوشی برای بازسازی این مدارس فراخوان کمک داد.

- در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران، بسیاری از مدارس آسیب دیده اند که محسن چاوشی برای بازسازی این مدارس فراخوان کمک داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن چاوشی خواننده موسیقی پاپ در برهه های تاریخی، آثار بسیاری خلق کرده است که از مهمترین آنها در جنگ تحمیلی 12 روزه و جنگ کنونی رژیم صهیونسیتی و آمریکا علیه ایران بوده که در این زمینه 2 قطعه ویژه منتشر کرده است.

وی امروز در فراخوانی، با اعلام یک شماره کارت بانکی اعلام کرد که تصمیم دارد مدارسی را که در جنگ تحمیلی علیه ایران دچار خرابی و ویرانی شده اند، بازسازی کند.

این اولین باری نیست که چاوشی، فراخوان خیریه می دهد.

او بارها در صفحه شخصی خود اقدام به آزادسازی زندانیان غیرعمد کرده است.

در اولین روز از حمله ددمنشانه رژیم صهیونسیتی و آمریکا به ایران، مدرسه دخترانه شجره طیبه میناب به صورت کامل ویران و دختران و پسران کودک و نوجوان در این مدرسه به شهادت رسیدند.


برچسب ها: علیه ایران - جنگ تحمیلی - محسن چاوشی - مدارس - فراخوان - بازسازی - چاوشی
آخرین اخبار سرویس:

محسن چاوشی دست به کار بازسازی مدارس شد

محسن چاوشی دست به کار بازسازی مدارس شد