مطالب مرتبط:
پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری از طریق پیامک کد فعالسازی پیامرسان های داخلی
رحیم پور ازغدی: برخی اماکن تخریب شده را باید به عنوان سند جنایت بیگانگان و سند خیانت وطن فروشان حفظ کرد
کلاهبرداری از طریق دریافت کد فعالسازی و هک پیام رسان های داخلی
دکتر پزشکیان در بازدید و نظارت ستادی از وزارت آموزش و پرورش: هدف گرفتن مدرسه و دانشگاه برای جلوگیری از پیشرفت ایران است/ معلمان باید دانش آموزان را برای ساختن ایران آباد هدایت کنند/ مسیر پیشرفت با تکیه بر دانش و توان داخلی ادامه دارد
کاهش قیمت طلا و سکه در بازار داخلی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 14:402026-04-15حوادث

دستبند پلیس بر دستان وطن فروشان داخلی در هرمزگان


با هوشیاری و تلاش همه جانبه ماموران سازمان اطلاعات انتظامی استان 5 مزدور وطن فروش داخلی که با سر شبکه های معاند در ارتباط بودند شناسایی و دستگیر شدند.

- با هوشیاری و تلاش همه جانبه ماموران سازمان اطلاعات انتظامی استان 5 مزدور وطن فروش داخلی که با سر شبکه های معاند در ارتباط بودند شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان اعلام کرد: ماموران پلیس اطلاعات استان با هدف اقدامات پیش دستانه و پیشگیرانه و به منظور کنترل اقشار آسیب پذیر در شرایط جنگی با انجام کار اطلاعاتی و بهره گیری از شیوه های پلیسی تعداد 5 نفر از مزدوران داخلی وطن فروش که از طریق فضای مجازی با سر شبکه و رسانه های معاند خارجی در ارتباط بودند را شناسایی کردند.

بر اساس این گزارش؛ ماموران با شناسایی منازل و مخفیگاه های متهمان تعداد 5 نفر از مزدوران داخلی و محلی شامل سه مرد و دو زن را در عملیات های جداگانه دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی کردند.


برچسب ها: وطن فروش - اطلاعات - ماموران - شناسایی - داخلی - اطلاع - انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

دستبند پلیس بر دستان وطن فروشان داخلی در هرمزگان

دستبند پلیس بر دستان وطن فروشان داخلی در هرمزگان