مطالب مرتبط:
غرس 400 اصله نهال در بوستان جنگلی ثامن قم به یاد شهدای جنگ رمضان
غرس 120 هزار اصله نهال در خراسان رضوی در قالب «پویش سرو ایران»
توزیع بیش از 20 هزار اصله نهال رایگان در سیستان و بلوچستان
توزیع و کاشت هزار و 500 اصله نهال در روز طبیعت در شادگان
20 هزار اصله نهال در سیزده بدر اردبیل توزیع شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 فروردین 1405 ساعت 18:552026-04-02اجتماعي

غرس و توزیع بیش از دوهزار اصله نهال در بوستان پلیس


همزمان با سیزده بدر و روز طبیعت، آیین نهالکاری و درختکاری با حضور جمعی از مسئولان کشوری و شهری در بوستان پلیس و خیابان کوهستان محله شیان برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این آیین که با غرس و توزیع بیش از دوهزار اصله نهال در پهناورترین منطقه پایتخت انجام شد، چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران، گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهر تهران، نوبخت مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران، کلیدری معاون فضای سبز سازمان بوستان ها و فضای سبز، مهندس جعفری مدیرکل خدمات شهری شهرداری، جلالی معاون وزیر دادگستری و رییس حقوق عامه کشور و سرهنگ پروانه سرکلانتر شرق تهران حضور داشتند و با کاشت نهال، روز طبیعت را گرامی داشتند.

  در این برنامه چمران با تأکید بر اهمیت فرهنگ درختکاری و توجه به طبیعت در شهر تهران گفت: روز طبیعت یکی از روزهایی است که مردم بیش از هر زمان دیگری به طبیعت توجه می کنند و مدیریت شهری نیز تلاش دارد با توسعه فضای سبز و کاشت درختان جدید، محیطی سالم تر و شاداب تر برای شهروندان فراهم کند.

اقدامات امروز در بوستان پلیس و خیابان کوهستان نیز در همین راستا انجام شد.

 رییس شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به شرایط کشور افزود: با وجود فشارها و شرایط خاص ناشی از جنگ تحمیلی، روند خدمت رسانی در شهر تهران


برچسب ها: شهر تهران - روز طبیعت - تهران - بوستان - فضای سبز - طبیعت - رییس شورای اسلامی شهر
آخرین اخبار سرویس:

غرس و توزیع بیش از دوهزار اصله نهال در بوستان پلیس

غرس و توزیع بیش از دوهزار اصله نهال در بوستان پلیس