مطالب مرتبط:
روند خدمات رسانی، آبادانی و تکمیل پروژه ها با قوت ادامه دارد| تاکید بر تحقق شعار ملی سال
مدیرکل دفتر امور اجتماعی بوشهر: خدمت رسانی هدفمند در محله ها ضروری است
استاندار ایلام: هیچ مانعی برای خدمت رسانی دولت وجود ندارد
قدردانی شورای اطلاع رسانی دولت از وزارت جهاد کشاورزی در ایام جنگ
حضور میدانی و بی وقفه بسیج دانشجویی البرز در خدمات رسانی به مردم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 10:102026-04-15اقتصادي

9430 روستا تا پایان سال گذشته آب رسانی شد


مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از ابتدای اجرای طرح جهاد آب رسانی تا پایان سال گذشته آب رسانی به بیش از 9430 روستای کشور به انجام رسید.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ هاشم امینی گفت: از ابتدای طرح جهاد آب رسانی 10 هزار روستا که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند شناسایی شدند و تأمین پایدار آب شرب و بهداشت این روستاها در دستور کار قرار گرفت.

  او خاطرنشان کرد: طرح جهاد آب رسانی به عنوان یک اقدام کلیدی برای تأمین آب شرب و بهبود شرایط زندگی در مناطق روستایی، نقش مهمی در توسعه پایدار و بهبود بهداشت عمومی ایفا می کند.

  اختصاص 25 هزار میلیارد تومان برای رفع تنش آبی روستاها   مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور هم چنین از اختصاص 25 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های رفع تنش آبی در روستاهای کشور خبر داد.

  به گفته امینی این اعتبار در قانون بودجه سال 1405 علاوه بر 10 هزار میلیارد تومان اعتبار در جداول بودجه استانی برای آب رسانی روستایی اختصاص یافته است که با هدف تقویت زیرساخت های آب رسانی، پایداری تأمین آب شرب و کاهش مشکلات ناشی از کم آبی در مناطق روستایی هزینه خواهد شد.

  او تأکید کرد: تمرکز این منابع بر روستاهای دارای تنش آبی و مناطق اولویت دار است و اجرای به موقع پروژه ها می تواند نقش مؤثری در بهبود شرای


برچسب ها: شرکت مهندسی آب و فاضلاب - آب رسانی - روستا - رسانی - میلیارد تومان - روستاها - آب و فاضلاب
آخرین اخبار سرویس:

9430 روستا تا پایان سال گذشته آب رسانی شد

9430 روستا تا پایان سال گذشته آب رسانی شد