مطالب مرتبط:
تشکیل 7 هزار پرونده تخلف برای واحدهای صنفی متخلف در مدت جنگ رمضان
تشکیل 3 هزار و 800 پرونده تخلف صنفی نوروزی در مازندران
تشکیل پرونده قضایی برای متهمین همکاری با شبکه های معاند در گتوند
تشکیل ستاد مردمی پشتیبانی از جنگ در پاکدشت
شورایعالی کار تشکیل جلسه بدهد/ لزوم حمایت از بنگاه ها و کارگران آسیب دیده ی جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 فروردین 1405 ساعت 19:102026-03-29اقتصادي

تشکیل سه هزار و 527 پرونده تخلفات صنفی در زنجان


مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: طی سال گذشته 24 هزار و 520 مورد بازرسی از واحد های صنفی استان انجام و سه هزار و 527 پرونده تشکیل و به تعزیرات استان ارسال شد.

- مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: طی سال گذشته 24 هزار و 520 مورد بازرسی از واحد های صنفی استان انجام و سه هزار و 527 پرونده تشکیل و به تعزیرات استان ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ امیر علی مسیبی  افزود: این تعداد آمار بازرسی و پرونده های تشکیل یافته در مقایسه با مدت مشابه قبل به ترتیب 41 درصد و 15 درصد افزایش دارد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان عمده ترین تخلفات کشف شده را گرانفروشی، تقلب، کم فروشی، درج نکردن قیمت، نگهداری و فروش کالای قاچاق خارج از شبکه ذکر کرد.

وی با بیان اینکه گشت های مشترک مختلقی با دستگاه های مختلف از قبیل پلیس امنیت اقتصادی، تعزیرات، جهاد کشاورزی، بهداشت و سایر نهاد ها و یا به صورت موردی انجام شده است، گفت: این دستگاه ها حتی در مواقعی ضروری هم در کنار صمت استان هستند که جای قدردانی دارد.

مسیبی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی مستمری برای نظارت بر بازار صورت گرفته است، افزود: با همکاری اتاق اصناف و برای بازرسی های هدفمند و افزایش بهره وری، شهر زنجان به دو بخش غربی و شرقی تقسیم بندی شده است تا نظارت ها به صورت


برچسب ها: صنعت، معدن و تجارت - استان - استان زنجان - زنجان - پرونده - واحد های صنفی - پرونده تشکیل
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل سه هزار و 527 پرونده تخلفات صنفی در زنجان

تشکیل سه هزار و 527 پرونده تخلفات صنفی در زنجان