مطالب مرتبط:
تشییع پیکر 2 شهید حمله آمریکایی ـ صهیونی به حسینیه اعظم زنجان
پاسخ ارتش به تجاوز آمریکایی-صهیونی به حسینیه اعظم زنجان
وداع باشکوه مردم زنجان با شهدای حسینیه اعظم در میدان انقلاب
تلاش سیمبانان در بازسازی شبکه توزیع برق حسینیه اعظم زنجان
حمله به حسینیه زنجان؛ سند ناتوانی دشمنان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 فروردین 1405 ساعت 19:052026-04-03سياسي

محمدی: آمریکا تاوان حمله به حسینیه اعظم زنجان را خواهد دید


نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حسینیه اعظم زنجان گوشه ای از حرم امام حسین (ع) است، گفت: آمریکا تاوان حمله به حسینیه اعظم زنجان را خواهد دید.

- زنجان- نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حسینیه اعظم زنجان گوشه ای از حرم امام حسین (ع) است، گفت: آمریکا تاوان حمله به حسینیه اعظم زنجان را خواهد دید.

به گزارش خبرگزاری مهر، نبی الله محمدی در واکنش به حمله هوایی متجاوزان اسراییلی و آمریکایی به حسینیه اعظم زنجان گفت:حسینیه اعظم زنجان گوشه ای از حرم امام حسین (ع) است و حمله ددمنشانه دشمن به خاک مقدس، بویژه به این حسینیه که ملجاء شیفتگان امام حسین علیه السلام است، دشمن را نابود خواهد کرد.

ثی در واکنش به حمله هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به مسجد حسینیه زنجان، گفت:حمله ددمنشانه دشمن به خاک مقدس ایران، مراکز علمی، فرهنگی، دانشگاهی، مدارس، مساجد، منازل مسکونی، بویژه حسینیه اعظم زنجان که ملجاء شیفتگان امام حسین علیه السلام است دشمن را نابود خواهد کرد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس افزود: دشمن با امام حسین (ع) طرف است.

با امام حسینی که ملت ایران علم دار ایشان هستند و مردم مسلمان جهان و آزادیخواهان جهان عاشق ایشان و مکتبشان هستند.


برچسب ها: حسینیه اعظم زنجان - زنجان - حسینیه - حسین - حرم امام حسین - امام حسین - مجلس شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

محمدی: آمریکا تاوان حمله به حسینیه اعظم زنجان را خواهد دید

محمدی: آمریکا تاوان حمله به حسینیه اعظم زنجان را خواهد دید