مطالب مرتبط:
حمله هوایی به تونل قره تپه در جاده قدیم میانه_ بستان آباد
حمله هوایی به تونل قره تپه در جاده قدیم میانه بستان آباد
حمله هوایی دشمن به جاده قدیم میانه ـ تبریز
تصاویر/ اجتماع مردم در سعادت آباد تهران
امام جمعه خرم آباد: اقتدار امروز ایران حاصل ولایت مداری و جان فشانی رزمندگان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 فروردین 1405 ساعت 11:252026-04-04اجتماعي

بازگشایی جاده قدیم میانه _ بستان آباد


مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه عصر دیروز بر اثر حمله دشمن جاده قدیم میانه _ بستان آباد مسدود شده بود، از بازگشایی این مسیر به همت نیرو های راهداری خبر داد.

- مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه عصر دیروز بر اثر حمله دشمن جاده قدیم میانه _ بستان آباد مسدود شده بود، از بازگشایی این مسیر به همت نیرو های راهداری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ، مجید فرشی افزود: دیروز جمعه 14 فروردین ماه ساعت 17:53 پل مزمین در 10 کیلومتری جاده میانه ـ تبریز و تونل قره تپه حوزه استحفاظی شهرستان ترکمانچای مورد اصابت حملات وحشیانه جنگنده های رژیم آمریکایی ـ صهیونی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در این حملات به پل مزمین آسیب جدی وارد نشده و فقط یک نفر از شهروندان زخمی شده است که با حضور گروه های امدادی به مرکز درمانی اعزام شد و چند خودرو آسیب دید که از نخستین دقایق تیم های امدادرسان در محل حاثه حاضر شدند.

24 اسفند امسال هم حملات دشمن موجب خسارت دیدن پل ارتباطی در این مسیر شده بود.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - مدیرکل مدیریت بحران - بستان آباد - آذربایجان - بازگشایی - مدیریت بحران - میانه
آخرین اخبار سرویس:

بازگشایی جاده قدیم میانه _ بستان آباد

بازگشایی جاده قدیم میانه _ بستان آباد