مطالب مرتبط:
افزایش 65 درصدی میانگین بارش کشور نسبت به سال آبی گذشته
افزایش 65 درصدی میانگین بارش کشور نسبت به سال آبی گذشته
افزایش 65 درصدی میانگین بارش کشور نسبت به سال آبی گذشته
هفته آتی و پیش بینی بارش های جزیی در استان مرکزی
کشاورزی، شغل غالب مردم گلستان زیر سایه کم آبی/ارقام جدید کشاورزی راه نجات مزارع استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 فروردین 1405 ساعت 16:002026-04-10اقتصادي

ماندگاری چالش کم آبی در استان مرکزی با وجود افزایش بارش


با وجود افزایش بارش، میزان پرشدگی سدهای کمال صالح شازند و الغدیر ساوه به ترتیب از 17 و 8 درصد فراتر نرفته است.

- ماندگاری چالش کم آبی در استان مرکزی با وجود افزایش بارش با وجود افزایش بارش، میزان پرشدگی سدهای کمال صالح شازند و الغدیر ساوه به ترتیب از 17 و 8 درصد فراتر نرفته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی با اشاره به کاهش بارندگی ها، گفت: سد کمال صالح شازند به عنوان تنها منبع آب سطحی اراک با افت شدید ذخیره مواجه است و استان مرکزی همچنان در تنش آبی باقی می ماند.

مسعود شفیعی در بازدید از سد کمال صالح شازند گفت: این سد تنها منبع تأمین کننده آب سطحی شهر اراک است که به دلیل کاهش بارندگی ها در سال های اخیر نتوانسته به میزان پیش بینی شده در تأمین آب شهروندان عمل کند.

او با بیان اینکه وضعیت ذخیره آب سد مشابه سال گذشته است، افزود: در حال حاضر با کمبود ذخیره سازی آب مواجه هستیم، هرچند وضعیت نگهداری تأسیسات و تصفیه سد مطلوب است.

شفیعی ابراز داشت: با وجود کیفیت مناسب آب، بخش زیادی از نیاز شهر اراک از منابع زیرزمینی تأمین می شود و این سد نقش مهمی در تأمین آب تابستانی شهر و روستا های مسیر دارد.


برچسب ها: استان مرکزی - مرکزی - سازمان مدیریت و برنامه ریزی - افزایش - کاهش بارندگی - سد کمال صالح - استان
آخرین اخبار سرویس:

ماندگاری چالش کم آبی در استان مرکزی با وجود افزایش بارش

ماندگاری چالش کم آبی در استان مرکزی با وجود افزایش بارش