مطالب مرتبط:
صحنه های تئاتر در جنگ تحمیلی سوم به میادین منتقل شد/حمایت از گروه های نمایشی
صحنه های تئاتر در جنگ تحمیلی سوم به میادین منتقل می شود
اجازه آیت الله العظمی سبحانی به پرداخت رد مظالم به آسیب دیدگان جنگ تحمیلی سوم
چرا نام پایگاه «موفق السلطی» را در جنگ تحمیلی سوم زیاد شنیدیم؟
راهبرد «دست برتر مردم» در روزهای جنگ سوم تحمیلی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 10:002026-04-16فرهنگي

صحنه های تئاتر در جنگ تحمیلی سوم به میادین منتقل شد


مدیر مرکز هنر های نمایشی سوره حوزه هنری با تشریح برنامه های این مرکز در جنگ تحمیلی سوم گفت: در این دوره، صحنه های تئاتر را از سالن ها و مراکز فرهنگی به میادین و میان مردم منتقل کردیم.

- مدیر مرکز هنر های نمایشی سوره حوزه هنری با تشریح برنامه های این مرکز در جنگ تحمیلی سوم گفت: در این دوره، صحنه های تئاتر را از سالن ها و مراکز فرهنگی به میادین و میان مردم منتقل کردیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما امیرحسین شفیعی درباره برنامه های مرکز هنر های نمایشی سوره حوزه هنری در جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: این نهاد از نهم اسفند 1404، همزمان با آغاز جنگ تحمیلی سوم، در فعالیت های خود وقفه ای ایجاد نکرده است.

در تهران و استان ها، مجموعه ای از برنامه ها و عملیات های گسترده فرهنگی هنری اجرا شده و چندین مجموعه نمایش طراحی و به صحنه رفته اند.

وی گفت: با تأسی از حضور موثر هنرمندان در هشت سال دفاع مقدس، در جنگ تحمیلی سوم نیز در کنار مردم قرار گرفتیم.

این بار صحنه های تئاتر از سالن ها و مراکز فرهنگی به میادین، قرارگاه های فرهنگی و میان مردم منتقل شده است.

شفیعی افزود: پس از جنگ و جشن پیروزی، سالن ها دوباره میزبان مردم خواهند بود، اما تا آن زمان، رویکرد اصلی مرکز هنر های نمایشی سوره آن است که صحنه تئاتر را ترک نکند و در قالب نمایش های مختلف، روایتگر حماسه


برچسب ها: جنگ تحمیلی - برنامه ها - حوزه هنری - برنامه - هنر - مراکز فرهنگی - نمایش
آخرین اخبار سرویس:

صحنه های تئاتر در جنگ تحمیلی سوم به میادین منتقل شد

صحنه های تئاتر در جنگ تحمیلی سوم به میادین منتقل شد