مطالب مرتبط:
مردم استان همچنان میدان دار دفاع از وطن
تداوم حضور شبانه مردم کلاله در دفاع از کشور
اجتماع حماسی مردم بندرعباس در دفاع از میهن اسلامی
تجمع مردم آستانه اشرفیه در دفاع از نظام |فیلم
حضور مردم در صحنه، رمز پیروزی و دفاع از ارزش ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 فروردین 1405 ساعت 06:102026-04-18سياسي

خیال مردم بابت دفاع از مرز ها راحت باشد


دشمن باید فکر حمله زمینی به مرز های جمهوری اسلامی ایران را به گور ببرد.

- فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: دشمن باید فکر حمله زمینی به مرز های جمهوری اسلامی ایران را به گور ببرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، امیر سرتیپ علی جهانشاهی با حضور در شبکه خبر به تجهیز مرزهای ایران تا قبل از شروع جنگ تحمیلی سوم اشاره کرد و گفت: در زمان جنگ هم به تقویت نیروهای مرزی ارتش با استقرار یگان های هجومی زرهی - پهپادی و موشکی اقدام شد.

به گفته فرمانده نیروی زمینی ارتش دشمن باید فکر حمله زمینی به مرزهای جمهوری اسلامی ایران را به گور ببرد.

امیر سرتیپ جهانشاهی همچنین با اشاره به آمادگی بالای تکاوران نیروی زمینی ارتش گفت: منتظر اقدام آمریکایی ها بودیم تا مرزهای ایران را گورستان متجاوزان کنیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش شکست عملیات دشمن آمریکایی - صهیونی در جنوب استان اصفهان را یادآور شد و تأکید کرد: همه پیش بینی ها و تدابیر لازم برای تحمیل شکست به دشمن در جنوب استان اصفهان پیش از اجرای عملیات آن ها انجام شده بود، هجوم یکپارچه رزمندگان جمهوری اسلامی ایران ( ارتش، سپاه، فراجا و بسیج) مانع از عملیات دشمن شد و این ماجرا در تن دادنشان به آتش بس مؤثر بود.


برچسب ها: فرمانده نیروی زمینی ارتش - نیروی زمینی ارتش - جمهوری اسلامی ایران - نیروی زمینی - جمهوری اسلامی - زمینی - ایران
آخرین اخبار سرویس:

خیال مردم بابت دفاع از مرز ها راحت باشد

خیال مردم بابت دفاع از مرز ها راحت باشد