مطالب مرتبط:
استوری مهدی قایدی برای تبریک سال نو؛ به امید روزهای روشن برای ایران+عکس
همبستگی شکل گرفته را نباید از دست بدهیم/ این روزهای غرورآمیز را برای فرزندانمان روایت خواهیم کرد
استوری مهدی قایدی؛ به امید روزهای روشن برای ایران
استوری مهدی قایدی؛ به امید روزهای روشن برای ایران
نایب رییس مجلس: اقتصاد مقاومتی را ذیل وحدت و امنیت ملی دنبال خواهیم کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 فروردین 1405 ساعت 23:352026-03-21سياسي

سرمست: انشاءالله شاهد روزهای روشن تر و امیدوارتر در سال1405 خواهیم بود


استاندار آذربایجان شرقی در پیام تبریک سال نو با اشاره به اینکه دولت، پای کار مردم است؛ افزود: با همکاری و همدلی و وفاق، انشاءالله شاهد روزهای روشن تر و امیدوارتر در سال1405 خواهیم بود.

- سرمست: انشاءالله شاهد روزهای روشن تر و امیدوارتر در سال1405 خواهیم بود تبریز-استاندار آذربایجان شرقی در پیام تبریک سال نو با اشاره به اینکه دولت، پای کار مردم است؛ افزود: با همکاری و همدلی و وفاق، انشاءالله شاهد روزهای روشن تر و امیدوارتر در سال1405 خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیام تبریک بهرام سرمست به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر و عید باستانی نوروز به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم تقارن زیبای اعیاد بزرگ اسلامی و ملی در میانه تجاوز دشمنان اسلام و ایران، دارای حکمت ها و نشانه های بسیاری از لطف خدای مهربان بر گشایش و امید است.

امسال انسان ایرانی در میان زمرمه دعاهای بزرگ عید نوروز و عید فطر از حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ تا وَ اَنْ تُخْرِجَنی مِنْ کُلِّ سُوَّءٍ اَخْرَجْتَ تجربه های معنوی بی نظیری کسب می کند که توشه ایران در مقابله با مرارت ها خواهد بود.

اینجانب عید سعید فطر، بهار قرآن و جشن بندگی و عید نوروز، بهار طبیعت و جشن زندگی را به همه مردم شریف ایران و آذربایجان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.


برچسب ها: استاندار آذربایجان شرقی - پیام تبریک - آذربایجان شرقی - تبریک سال نو - امید - الله - آذربایجان
آخرین اخبار سرویس:

سرمست: انشاءالله شاهد روزهای روشن تر و امیدوارتر در سال1405 خواهیم بود

سرمست: انشاءالله شاهد روزهای روشن تر و امیدوارتر در سال1405 خواهیم بود