مطالب مرتبط:
برگزاری جلسه شورای تأمین مسکن استان همدان
برگزاری جلسه هم اندیشی سازمان لیگ فوتبال با مدیران لیگ برتر | اخبار ورزشی
برگزاری جلسه هم اندیشی سازمان لیگ فوتبال با مدیران لیگ برتر
اقامه نماز استغاثه به امام زمان(عج) در تجمع مردم یزد
مخالفت عضو هیئت رییسه فدراسیون با برگزاری لیگ: اولویت کشور جنگ است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 16:402026-03-31سياسي

برگزاری نخستین جلسه شورای فرهنگی و ستاد اقامه نماز سازمان ثبت اسناد و املاک کشور


نخستین جلسه شورای فرهنگی و ستاد اقامه نماز سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با حضور رییس سازمان، معاونان و مدیران برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ؛ در نخستین جلسه شورای فرهنگی و ستاد اقامه نماز، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که با حضور رییس سازمان و جمعی از معاونان و مدیران برگزار شد، حسن بابایی رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تبیین رویکرد های فرهنگی، تهیه پیوست مرتبط با این حوزه، توسعه و تعمیق ارزش های معنوی در محیط کاری را از مهم ترین اولویت های سال جاری دانست.

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تاکید کرد: برای پاسداشت معنویت و تحکیم ارکان جامعه و همچنین تقویت انسجام اجتماعی و روحیه جمعی نیازمند توسعه برنامه های فرهنگی هستیم.

بابایی با اشاره به مسئولیت اجتماعی این سازمان در تعامل با مردم، تاکید کرد که تقویت باور های دینی و اخلاق سازمانی می تواند به عنوان عامل صیانتی به بهبود کیفیت خدمات و افزایش سرمایه اجتماعی بینجامد.

معاون رییس قوه قضاییه همچنین جهاد فرهنگی را یک ضرورت اصلی در شرایط کنونی توصیف کرد که کشور با جنگ شناختی و هجمه های تبلیغاتی متعددی روبه رو است.

رییس سازمان با بیان اینکه دستگاه ها باید در این میدان نقش فعال تری ایفا کنند، خواستار برنامه ریزی منسجم تر در حوزه ترویج معارف اسلامی، اهتمام ویژه به


برچسب ها: سازمان ثبت اسناد و املاک - ثبت اسناد و املاک - سازمان ثبت اسناد - سازمان - سازمان ثبت - ثبت اسناد - ستاد اقامه نماز
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری نخستین جلسه شورای فرهنگی و ستاد اقامه نماز سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

برگزاری نخستین جلسه شورای فرهنگی و ستاد اقامه نماز سازمان ثبت اسناد و املاک کشور