مطالب مرتبط:
وصول 10 هزار میلیارد ریال از حقوق دولتی فعالیت معدن طلای زره شوران
ماموریت این بود که شهر را جنگ زده نشان ندهیم/خسارت 18 میلیارد تومانی به ماشین آلات آواربرداری شهرداری/حداقل و حداکثر حقوق پاکبان ها امسال چقدر است؟
هماهنگی 2 سازمان بزرگ دولتی برای پرداخت به موقع حقوق / خیال کارمندان راحت شد
شکایت قاسمی نژاد به ثمر نشست؛ شمس آذر قزوین 22.6 میلیارد ریال جریمه شد
سیلاب بهاری 424 میلیارد ریال به راه های خراسان رضوی خسارت زد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 فروردین 1405 ساعت 19:052026-04-18اقتصادي

10هزار میلیارد ریال از حقوق دولتی فعالیت معدن طلای زره شوران وصول شد


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از وصول 10هزار میلیارد ریال از حقوق دولتی فعالیت معدن طلای زره شوران تکاب با اقدامات دادگستری استان و استانداری خبر داد.

- ارومیه - رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از وصول 10هزار میلیارد ریال از حقوق دولتی فعالیت معدن طلای زره شوران تکاب با اقدامات دادگستری استان و استانداری آذربایجان غربی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر عتباتی در این زمینه اظهار کرد: در جهت تامین آب آشامیدنی34 روستای پیرامون معدن طلای زره شوران تکاب، تسریع در تکمیل، توسعه و بهسازی راههای مواصلاتی منطقه، احداث بیمارستان در شهر تکاب، تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی و تامین امکانات ورزشی برای شهرستان تکاب این اقدام ارزشمند صورت گرفته است.

وی افزود، با وصول این مبلغ گره از برخی مشکلات اهالی منطقه که از جمله مناطق محروم کشور می باشد گشوده خواهد شد و مردم این منطقه از مزایای معادن با ارزش این منطقه بهره مند خواهند شد.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: با همکاری و همدلی مسئولین قضایی و اجرایی استان این روند ادامه خواهد داشت تا مشکلات و نیازهای ضروری منطقه مرتفع شود.


برچسب ها: معدن طلای زره شوران تکاب - دادگستری آذربایجان غربی - آذربایجان غربی - زره شوران - دادگستری - رییس کل دادگستری - حقوق دولتی
آخرین اخبار سرویس:

10هزار میلیارد ریال از حقوق دولتی فعالیت معدن طلای زره شوران وصول شد

10هزار میلیارد ریال از حقوق دولتی فعالیت معدن طلای زره شوران وصول شد