مطالب مرتبط:
وزیر نیرو: نیروگاه های کشور آماده تولید برق هستند
علی آبادی: نیروگاه های کشور آماده تولید برق هستند
نیروگاه اصفهان بی وقفه در مدار تولید
نیروگاه های کشور آماده تولید برق هستند و تامین آب و برق همچنان برقرار است
نیروگاه های کشور آماده تولید برق هستند و تامین آب و برق همچنان برقرار است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 فروردین 1405 ساعت 14:102026-03-24سياسي

همه نیروگاه های کشور با تمام ظرفیت در مدار تولید قرار دارند


رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی : شرایط تولید برق در همه نیروگاه های برق پایدار است .

- همه نیروگاه های کشور با تمام ظرفیت در مدار تولید قرار دارند رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی : شرایط تولید برق در همه نیروگاه های برق پایدار است .

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز فارس ،رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در بازدید از چند نیروگاه استان فارس گفت : شرایط تولید برق در همه نیروگاه های برق پایدار است .

موسی احمدی در خصوص پالایشگاه پارس جنوبی در عسلویه هم گفت : فاز های مختلف این پالایشگاه که مورد حمله دشمن قرار گرفت بلافاصله با توان مهندسان کشور وارد مدار تولید شد و هم اکنون همه فاز ها در حال فعالیت است و کمبود و قطعی در این زمینه وجود ندارد .

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید گفت : زیرساخت های انرژی را به گونه ای طراحی کردیم که در صورت حمله دشمن در کوتاه ترین زمان وارد مدار شوند .

اسماعیل حسینی افزود : یکی از نقاط قوت حوزه تولید انرژی ما نیروی انسانی متخصص است که این نیرو ها با تمام توان و با روحیه بالا در حال تولید حامل های انرژی هستند .

وی گفت: در حال حاضر تمام حامل های انرژی در کشور از جمله برق، بنزین، گازوییل، نفت خام برای مصارف های صنعتی و خانگی در حال تولید، انتقال و توزیع است .


برچسب ها: کمیسیون انرژی مجلس - مجلس شورای اسلامی - کمیسیون انرژی - شورای اسلامی - نیروگاه های برق - نیروگاه - رییس کمیسیون
آخرین اخبار سرویس:

همه نیروگاه های کشور با تمام ظرفیت در مدار تولید قرار دارند

همه نیروگاه های کشور با تمام ظرفیت در مدار تولید قرار دارند