مطالب مرتبط:
فیلیپین برای عبور نفتکش هایش از تنگه هرمز با ایران مذاکره می کند
فیلیپین به دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
فیلیپین: به دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز هستیم
فیلیپین به دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
فیلیپین به دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 فروردین 1405 ساعت 07:352026-04-02بين الملل

رایزنی فیلیپین با ایران برای عبور امن نفتکش هایش از تنگه هرمز


در پی تشدید درگیری ها در منطقه غرب آسیا و محدود شدن عبور و مرور در تنگه هرمز، دولت فیلیپین تلاش های دیپلماتیک خود را برای تضمین دسترسی به منابع انرژی افزایش داده است.

- رایزنی فیلیپین با ایران برای عبور امن نفتکش هایش از تنگه هرمز در پی تشدید درگیری ها در منطقه غرب آسیا و محدود شدن عبور و مرور در تنگه هرمز، دولت فیلیپین تلاش های دیپلماتیک خود را برای تضمین دسترسی به منابع انرژی افزایش داده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیم ا؛ از کوالالامپور، ترزا لازارو، وزیر امور خارجه فیلیپین، در دیدار با سفیر ایران در مانیل، خواستار اعطای وضعیت کشور غیر متخاصم به فیلیپین شده تا نفتکش های این کشور بتوانند با امنیت کامل از این گذرگاه حیاتی عبور کنند.

همچنین قرار است وی در ادامه این رایزنی ها، گفت وگویی با وزیر امور خارجه ایران برای نهایی سازی این درخواست انجام دهد.

در همین حال، افزایش شدید قیمت سوخت در فیلیپین، دولت این کشور را وادار کرده تا وضعیت اضطراری انرژی اعلام کند.

فردیناند مارکوس جونیور با اشاره به شرایط موجود تأکید کرده است که تمامی گزینه ها برای تامین نیاز های انرژی کشور در دست بررسی است.

از سوی دیگر، شرکت پالایشگاهی پترون اعلام کرده که در پی لغو چندین محموله نفتی، اقدام به خرید حدود 2.


برچسب ها: فیلیپین - تنگه هرمز - وزیر امور خارجه - منطقه غرب آسیا - ایران - عبور و مرور - عبور
آخرین اخبار سرویس:

رایزنی فیلیپین با ایران برای عبور امن نفتکش هایش از تنگه هرمز

رایزنی فیلیپین با ایران برای عبور امن نفتکش هایش از تنگه هرمز