مطالب مرتبط:
دستگیری 5 عنصر وابسته به آمریکا و اسراییل در دورود
دستگیری 5 عنصر وابسته به آمریکا و اسراییل در دورود
پنج عنصر جاسوسی وابسته به آمریکا و اسراییل در دورود دستگیر شدند
دستگیری 5 عنصر وابسته به آمریکا و اسراییل در این استان
پیروز جنگ ایران با آمریکا و اسراییل که بود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 فروردین 1405 ساعت 12:402026-04-11بين الملل

دستگیری پنج عنصر وابسته به آمریکا و اسراییل در دورود


دادستان عمومی و انقلاب دورود از دستگیری پنج نفر از عناصر وابسته به سرویس های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونی در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛مسلم الماسی گفت:با تلاش ضابطان قضایی در دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی استان لرستان، پنج نفر که در قالب هسته های مرتبط با شبکه های معاند و با هدایت سرویس های اطلاعاتی بیگانه، اقدام به جمع آوری و ارسال اطلاعات طبقه بندی شده می کردند، در شهرستان دورود شناسایی و دستگیر شدند.

  دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دورود، افزود:این افراد با دریافت آموزش های لازم و با استفاده از ابزارهای ارتباطی، اخبار و اطلاعات مربوط به مناطق حساس نظامی و اماکن مهم را جمع آوری و برای شبکه های ماهواره ای خارجی و گروه های تروریستی ارسال کرده بودند.

  وی بیان کرد: با صدور قرار تأمین قضایی مناسب، همه ی این افراد در بازداشت به سر می برند و تحقیقات تکمیلی در خصوص ابعاد مختلف این پرونده و شناسایی سایر عوامل احتمالی ادامه دارد.

دادستان عمومی و انقلاب دورود تأکید کرد: برخورد قاطع با مخلان امنیت و افرادی که با دشمنان  انقلاب ونظام  ایران اسلامی همکاری می کنند، در دستور کار دستگاه قضایی شهرستان قرار دارد.


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - اطلاعات - عمومی و انقلاب - دادستان عمومی - شهرستان دورود - اطلاعاتی - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری پنج عنصر وابسته به آمریکا و اسراییل در دورود

دستگیری پنج عنصر وابسته به آمریکا و اسراییل در دورود