مطالب مرتبط:
استاندار: صلاحیت 96 درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام تأیید شد
آمریکا هک ایمیل رییس اف بی آی را تأیید کرد
آمریکا تأیید کرد: یک سوم زرادخانه موشکی ایران در معرض نابودی است
افزایش داوطلبان شوراها در خراسان شمالی؛ امیدی نو برای توسعه محلی
رژیم صهیونیستی به کارگیری بمب فسفر را تأیید کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 فروردین 1405 ساعت 22:152026-03-28سياسي

کار تأیید صلاحیت داوطلبان شوراهای به مرحله پایانی نزدیک شد


بیش از 96 درصد داوطلبان انتخابات شوراها در ایلام تایید صلاحیت شده اند.

- استاندار ایلام گفت: بیش از 96 درصد داوطلبان انتخابات شوراها در ایلام تایید صلاحیت شده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام: احمد کرمی در نشست فرآیند برگزاری انتخابات شورا های اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: بیش از 96 درصد داوطلبان انتخابات شوراها، تایید صلاحیت شده اند و یازدهم اردیبهشت ماه، همزمان با سراسر کشور این انتخابات برگزار می شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام نیز در این نشست با ارائه آماری جزیی تر گفت: از مجموع 611 نامزد شورا های شهر در استان، تنها 21 نفر تایید صلاحیت نشده اند.

تاج الدین صالحیان درباره فرایند انتخابات شورا های روستا در استان هم گفت: قرار است؛ گروه نظارت بر روند انتخابات شورا ها تا 15 فروردین نتیجه بررسی ها را اعلام کند و به این ترتیب، زمینه برگزاری این رویداد در 398 حوزه روستای استان فراهم شود.

وی اضافه کرد: امسال یک حوزه شهری و 43 روستا در مقایسه با دوره گذشته شورا های شهر و روستا به استان افزوده شده است.

انتخابات شورا های اسلامی شهر و روستا در ایران هر 4 سال یک بار در سراسر کشور برگزار می شود که نقش مهمی در توسعه پایدار منطقه ای، توزیع عادلانه امکانات و بودجه های محلی دارد.


برچسب ها: انتخابات شورا - انتخابات - داوطلبان انتخابات - تایید صلاحیت - انتخابات شوراها - داوطلبان - شورا
آخرین اخبار سرویس:

کار تأیید صلاحیت داوطلبان شوراهای به مرحله پایانی نزدیک شد

کار تأیید صلاحیت داوطلبان شوراهای به مرحله پایانی نزدیک شد