|
| چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 22:152026-04-15سياسي
ویژه برنامه «الامه» که به کنش های فضای مجازی و حقیقی کشورهای حوزه عربی در خصوص جنگ رمضان ایران و جبهه مقاومت می پردازد، توسط مرکز رسانه روایت خوزستان تولید شده است.
- اهواز - ویژه برنامه الامه که به کنش های فضای مجازی و حقیقی کشورهای حوزه عربی در خصوص جنگ رمضان ایران و جبهه مقاومت می پردازد، توسط مرکز رسانه روایت خوزستان تولید شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، این برنامه با حضور کارشناسان فرهنگی و پژوهشگران جهان اسلام و اساتید دانشگاه در حوزه سیاست بین الملل در 10 اپیزود تهیه شده است.
الامه با مجری گری احسان سعدی روزهای دوشنبه و چهارشنبه از شبکه یک سیما و سیمای مرکز خوزستان پخش خواهد شد.
برچسب ها: ویژه برنامه -
برنامه -
خوزستان -
جبهه مقاومت -
فضای مجازی -
تولید -
روایت |
آخرین اخبار سرویس:
|
ویژه برنامه «الامه» توسط مرکز رسانه روایت تولید شد
ویژه برنامه «الامه» توسط مرکز رسانه روایت تولید شد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.