مطالب مرتبط:
جامعه مدرسین قم: قدرت حقیقی جمهوری اسلامی ایران، اراده آهنین مردم است
قدرت حقیقی جمهوری اسلامی ایران، اراده آهنین مردم است
قدرت حقیقی جمهوری اسلامی ایران، اراده آهنین مردم است
اراده آهنین ملت ایران، قدرت دشمنان را در هم شکست
مردم همیشه در میدان، پای کار ایران و انقلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 فروردین 1405 ساعت 05:102026-03-28سياسي

قدرت حقیقی ایران اراده آهنین مردم است


جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن قدردانی از استقامت و اقتدار ملت ایران، اعلام کرد: اراده آهنین مردم، قدرت حقیقی جمهوری اسلامی ایران است و آمریکا و مزدوران آن در منطقه غرق می شوند.

- جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن قدردانی از استقامت و اقتدار ملت ایران، اعلام کرد: اراده آهنین مردم، قدرت حقیقی جمهوری اسلامی ایران است و آمریکا و مزدوران آن در منطقه غرق می شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، متن بیانیه جامعه مدرسین در قدردانی از یک ماه ایستادگی، غیرت و اقتدار ملت موحد ایران به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم پس از حمله ناجوانمردانه دشمن جنایتکار آمریکایی ـ صهیونی که در ماه رمضان بر کشورمان تحمیل شد و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (قدس سره الشریف) و فرماندهان و مسئولان تأثیرگذار و دانش آموزان مدرسه شجره طیبه شهرستان میناب به شهادت رسیدند، ما شاهد حضور حماسی، مستمر و دشمن شکن ملت عزیز در خیابان های سراسر کشور بوده ایم.

این همان وعده ای است که در کلام رهبر شهید آمده بود؛ آن جا که فرمودند: به توفیق الهی، اگر حادثه ای برای کشور پیش آید، خدای متعال این مردم را برای مقابله با حوادث، مبعوث خواهد کرد و کار را مردم، تمام خواهند کرد.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - جامعه مدرسین - ایران - جمهوری اسلامی - رهبر معظم انقلاب اسلامی - قدردانی - حوزه علمیه
آخرین اخبار سرویس:

قدرت حقیقی ایران اراده آهنین مردم است

قدرت حقیقی ایران اراده آهنین مردم است