مطالب مرتبط:
خسارات جنگ رمضان؛ روایت فرماندار روانسر از آسیب ها و چالش ها
«لاله خیز»؛ روایت تلویزیونی از روز های پر حادثه «جنگ رمضان»
بازنمایی حماسه های جنگ رمضان در کهگیلویه و بویراحمد
تعیین تکلیف 37 هزار و 687 واحد مسکونی خسارت دیده پایتخت در جنگ رمضان
«لاله خیز»؛ روایت تلویزیونی از روز های پر حادثه «جنگ رمضان»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 14:252026-04-12اجتماعي

روایت حماسه های جنگ رمضان در قلب پایتخت


پویش «حماسه خوان» به مناسبت پاسداشت حماسه های جنگ رمضان، طی ده شب پیاپی از 14 تا 23 فروردین، هر شب ساعت 21 در میدان فردوسی تهران برگزار شد.

- پویش حماسه خوان به مناسبت پاسداشت حماسه های جنگ رمضان، طی ده شب پیاپی از 14 تا 23 فروردین، هر شب ساعت 21 در میدان فردوسی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، این رویداد با ایجاد فضایی فرهنگی، پویا و خانوادگی، هزاران شهروند تهرانی را در شب های متوالی گرد هم آورد و زمینه ای برای تقویت هویت ملی، بهره مندی از برنامه های هنری و آشنایی نسل نوجوان با روایت های حماسی فراهم کرد.

این برنامه با مشارکت اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران و معاونت فرهنگی دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزار شد و تلاش داشت تا روایت های حماسی جنگ رمضان را با بهره گیری از زبان هنرهای آیینی، برای کودکان، نوجوانان و خانواده ها بازآفرینی کند.

در جریان برگزاری این پویش، حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکی از شب ها، جلوه ای ویژه به این رویداد بخشید.

وی در سخنان خود با تأکید بر اهمیت بازخوانی روایت های جنگ رمضان، این حماسه ها را عاملی مؤثر در تقویت هویت فرهنگی نسل جدید عنوان کرد.

همچنین در شب های مختلف این برنامه، جمعی از چهره های برجسته فرهنگی، مذهبی، پژوهشی و ورزشی با حضور در میان شهر


برچسب ها: حماسه - برگزار - میدان فردوسی - تهران - رمضان - فرهنگی - کانون های فرهنگی
آخرین اخبار سرویس:

روایت حماسه های جنگ رمضان در قلب پایتخت

روایت حماسه های جنگ رمضان در قلب پایتخت