مطالب مرتبط:
وزیر دفاع ایتالیا: از پیامدهای جنگ ایران نگرانم
نگرانی وزیر دفاع ایتالیا از پیامدهای جنگ ایران
گفت وگوی تلفنی سرپرست وزارت دفاع ایران با وزیر دفاع ترکیه
وزیر دفاع ایتالیا: از پیامد جنگ در ایران شب ها نمی توانم بخوابم
صدراعظم آلمان: پیامدهای جنگ ایران ممکن است شبیه تبعات کرونا برای اروپا باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 00:402026-03-30بين الملل

گفت وگوی وزیر خارجه عمان با همتایان خود در منطقه درباره پیامدهای جنگ ایران


«بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان روز دوشنبه از گفت وگو با همتایان خود در شورای همکاری خلیج فارس، روسیه و اردن در رابطه با پیامدهای جنگ ایران خبر داد.

- گفت وگوی وزیر خارجه عمان با همتایان خود در منطقه درباره پیامدهای جنگ ایران بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان روز دوشنبه از گفت وگو با همتایان خود در شورای همکاری خلیج فارس، روسیه و اردن در رابطه با پیامدهای جنگ ایران خبر داد.

بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان روز دوشنبه از گفت وگو با همتایان خود در شورای همکاری خلیج فارس، روسیه و اردن در رابطه با پیامدهای جنگ ایران خبر داد.

به گزارش ایسنا، بدر البوسعیدی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس درخصوص درگیری ها در منطقه پیرو تهاجم آمریکایی-اسراییلی به ایران نوشت: امروز تماس هایی با همتایان در شورای همکاری خلیج فارس، اردن و فدراسیون روسیه انجام شد.

در این گفت وگوها نگرانی ها درباره پیامدهای جنگ، به ویژه بحران های انسانی که ممکن است بسیاری از مناطق جهان را تحت فشار قرار دهد، مطرح شد.

وزیر خارجه عمان ساعاتی پیش در نشست مشورتی وزرای امور خارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، فدراسیون روسیه و پادشاهی اردن که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، شرکت کرده بود.


برچسب ها: وزیر خارجه عمان - شورای همکاری خلیج - بدر البوسعیدی - وزیر خارجه - شورای همکاری - گفت وگو - ایران
آخرین اخبار سرویس:

گفت وگوی وزیر خارجه عمان با همتایان خود در منطقه درباره پیامدهای جنگ ایران

گفت وگوی وزیر خارجه عمان با همتایان خود در منطقه درباره پیامدهای جنگ ایران