مطالب مرتبط:
تصویب انتشار تمبرهای رهبر شهید، شهدای مدرسه میناب و نوروز 1405
تصویب انتشار تمبر های «رهبر شهید»، «شهدای مدرسه میناب» و «نوروز 1405»
کاشت 168 نهال امید در کیش به یاد شهدای دانش آموز میناب
فیلم| اجتماع حماسی امشب مردم گرمسار به یاد شهدای دانش آموز میناب
«انشای آخر» به یاد کودکان میناب منتشر شد | ای کاش دور میهن، دور وطن بگردم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 فروردین 1405 ساعت 09:452026-04-11فرهنگي

انتشار قطعه موسیقی «انشای آخر» به یاد شهدای میناب


قطعه موسیقایی «انشای آخر» به همراه 2 نسخه ویدئوی آن، به مناسبت چهلمین روز شهادت فرشتگان دانش آموز مدرسه میناب منتشر شد.

- قطعه موسیقایی انشای آخر به همراه 2 نسخه ویدئوی آن، به مناسبت چهلمین روز شهادت فرشتگان دانش آموز مدرسه میناب منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، قطعه موسیقایی انشای آخر به همراه 2 نسخه ویدئو کلیپ آن، به مناسبت چهلمین روز شهادت فرشتگان دانش آموز مدرسه میناب از سوی بنیاد فرهنگی هنری رودکی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

این اثر تلاشی هنری برای پاسداشت یاد و خاطره دانش آموزان این واقعه است.

انشای آخر با رویکردی احساسی و روایت محور، داستانی دردناک و انسانی را از دریچه ای هنرمندانه به تصویر می کشد؛ روایتی از گفتگویی نانوشته میان پدری داغدار و دختر شهیدش که در میان آوار های یک مدرسه در میناب شکل می گیرد و مخاطب را به همدلی عمیق با این تجربه انسانی فرا می خواند.

برای این اثر، 2 نسخه ویدئو کلیپ با نگاه های متفاوت تصویری تولید شده است که هر یک، به گونه ای مستقل، اما هم راستا، به بازنمایی فضای عاطفی و مفهومی آن می پردازند و بر تأثیرگذاری روایت می افزایند.

انشای آخر با آهنگسازی حسام صدفی نژاد، شعری از منصوره محمدی مزینان و خوانندگی سیدمحسن حسینی، تلاشی است برای پیوند موسیقی و روایت در قالبی تأثیرگذار؛ اثری که م


برچسب ها: دانش آموز - میناب - بنیاد فرهنگی هنری رودکی - مدرسه - مناسبت - دانش - قطعه
آخرین اخبار سرویس:

انتشار قطعه موسیقی «انشای آخر» به یاد شهدای میناب

انتشار قطعه موسیقی «انشای آخر» به یاد شهدای میناب